1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş: 4 - BB Erzurumspor: 0

Beşiktaş: 4 - BB Erzurumspor: 0

Süper Lig'in 13. haftasında zirve yarışı veren Beşiktaş sahasında BB Erzurumspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0'la geçerek haftayı 3 puanla kapattı.

A+A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de oynattığı Francisco Montero, Cyle Larin ve Dorukhan Toköz'ü Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında yedek soyundurdu. Sergen Yalçın, bu oyuncuların yerine Domagoj Vida, Georges-Kevin N'Koudou ve Bernard Mensah'ı görevlendirdi. Kaleci Ersin Destanoğlu ve stoper Vida, Süper Lig'de 4 maç sonra ilk 11'de görev aldı.

Beşiktaş'ta gol perdesini 59. dakikada Vincent Aboubakar penaltıyla açtı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Bernard Mensah'ın asistinde topu ağlarla buluşturan Georges-Kevin N'Koudou farkı ikiye çıkardı. Dört maç sonra formasına kavuşan Domagoj Vida 70. dakikada attığı klas golle skoru 3-0 yaptı. Bu golden bir dakika sonra 71. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Vincent Aboubakar, attığı golle maçın skorunu belirledi: 4-0.

Bu sonuçla puanını 22'ye çıkartan Beşiktaş, dördüncü sıraya yükselirken, 9 puanda kalan BB Erzurumspor 21. sırada yer alıyor. 

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmaları:
Yukatel Denizlispor; 1- Aytemiz Alanyaspor; 0 
Gençlerbirliği: 1 - MKE Ankaragücü. 1

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Ümraniyespor: 1 - Adanaspor: 0
İstanbulspor: 3 - Bursaspor: 3

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.