1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alanyaspor 1-3 Beşiktaş

Alanyaspor 1-3 Beşiktaş

Ligde son 10 maçta yenilmeyen ve Galatasaray derbisiyle şampiyonluk yarışına dahil olan Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanında da geriden gelip 3 puanı kaptı ve zirveyi takibi bırakmadı.

A+A-

SPOR Toto Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park’ta oynanan maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Beşiktaş, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılıp üst üste 4. galibiyetini aldı ve yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Galatasaray’ı derbide geriden gelip mağlup eden Beşiktaş, Antalyaspor karşısında da 32. dakikada Ömer Toprak’ın kafa vuruşuyla 1-0 geriye düştü.

54’te Aboubakar, Masuaku’nun kullandığı kornerde ceza sahasında çok iyi yükselip kafa vuruşuyla skora denge getirdi: 1-1

80’de Bünyamin VAR uyarısıyla kırmızı kart görüp yapılan faul sonrasında Cenk Tosun kale ağzındaki karambolde Beşiktaş’ı 2-1 öne geçti. Mücadeledeki son sözü ise son 9 maçta 10. kez fileleri havalandıran Aboubakar söyledi ve maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.

Bu skorun ardından 32 maç yapan Beşiktaş 68 puanla 2. sıraya yükseldi. 31 karşılaşmaya çıkan Antalyaspor ise 36 puan ve maç fazlasıyla 12. sırada kaldı.

Seçim nedeniyle gelen hafta sonu maçlar oynanmayacak. Beşiktaş 34. haftayı hükmen galibiyetle geçecek. Alanyaspor ise 17 Mayıs Çarşamba günü 20:00 Ankaragücü’ne konuk olacak.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Adana Demirspor - Alanyaspor

İngiltere/Premier Lig'de günün sonuçları:
Bournemouth 1-3 Chelsea
Tottenham 1-0 Crystal Palace
Wolverhampton 1-0 Aston Villa
Manchester City 2-1 Leeds United
Liverpool 1-0 Brentford

Almanya/Bundesliga'da günün sonuçları:
Mönchengladbach 2-0 Bochum
Freiburg 0-1 RB Leipzig
Augsburg 1-0 Union Berlin
Hoffenheim 3-1 Eintracht Frankfurt
Hertha Berlin 2-1 Stuttgart
Werder Bremen 1-2 Bayern Münih

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.