1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni polemik!

Yeni polemik!

Chelsea menajeri Rafael Benitez'in Alex Ferguson hakkında kullandığı ifadeler; iki deneyimli teknik adam arasında yaşanabilecek söz düellosunun fitilini ateşleyecek gibi görünüyor

A+A-

İngiltere Federasyon Kupası çeyrek finalinde Manchester United ile Chelsea, 2-2 berabere kalırken, menajerler basın yoluyla birbirlerine göndermede bulundu. 

Alex Ferguson'un karşılaşma öncesi kendisiyle el sıkışmamasına içerlediğini dile getiren benitez, "Ben bir eğitim aldım. İnsanların bizi izlediklerinin farkındayım. Bu yüzden tünelde onu bekledim, ancak kendisi önümden geçti ve elimi sıkmadı" diye konuştu. Benitez, maç sonundaysa oyuncularını kutladığı için Ferguson'la el sıkışmadıklarını söyledi.

Benitez ayrıca; Ferguson'un karşılaşma sonrası yaptığı açıklamaları anlayamadığını söyledi. Benitez, Ferguson'un sıkışık takvim nedeniyle oyuncularının yorgun bir şekilde maça çıktığı şeklindeki görüşüne katılmadığını belirtti. İspanyol menajer; "Onlar salı akşamı kendi sahalarında bir maç yaptı. Biz ise perşembe akşamı Romanya'da oynadık. Bunun yanı sıra bu federasyon kupası maçı da Old Trafford'da oynandı" ifadelerini kullandı.

Alex Ferguson, Liverpool'un başındayken birçok kez tartışma yaşadığı Benitez ile son olarak geçtiğimiz yıl aralık ayında bir polemiğe girmişti. Ferguson, Kulüpler Dünya Kupası öncesi Chelsea'nin başına geçen Benitez'i "Kendisi çok şanslı. Jose Mourinho, Inter'de 3 kupa kazandı. Ardından Benitez gidip hiçbir şey yapmadan Kıtalararası Kupa’yı kazandı" sözleriyle eleştirmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.