1. HABERLER

  2. “Yengenizi yalnız bırakmayın”

“Yengenizi yalnız bırakmayın”

Beren Saat ve sevgilisi Kenan Doğulu'yla doğum gününü kutlayan Esra Dermancıoğlu, gece boyunca eğlendi.

A+A-

Birlikte rol aldıkları ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ adlı dizide oldukça yakın arkadaşlık kuran ancak Beren Saat’in Kenan Doğulu ile birlikte olmasının ardından pek fazla görüşemeyen ikili, Dermancıoğlu’nun doğum gününde hem hasret giderdiler, hem de doyasıya eğlendiler. Geceye bayan arkadaşlarıyla gelen bir diğer ünlü isim olan Teoman ise, ekibiyle birlikte aynı taksiyi kullanmak isteyince sıkıntı yaşadı. Beş kişi aynı taksiye binmeye çalışan ancak taksiye bir türlü sığamayan ekipteki erkek arkadaşları duruma sinirlenip başka bir taksiye bindi.

EĞLENCEYE DEVAM ETTİLER

Gecenin sonunda yanyana mekanı terk eden Kenan-Beren ve Esra üçlüsü kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken, dar bir kapıdan araçlarına ulaşmak isteyen ekip basının ilgisi dolayısıyla zaman zaman zor anlarda yaşadılar. Kapıda bekleyen Doğulunun aracı ile mekandan ayrılan üçlü daha sonra soluğu Karaköy’deki bir diğer eğlence mekanı Nublu’da aldılar. Sabah saat 4.30 a kadar süren eğlencenin ardından kapıda görünen Kenan Doğulu – Beren Saat ikilisi bir kez daha kendilerine yöneltilen sorular karşısında sessiz kalmayı yeğlerken Esra Dermancıoğlu’nun ise aldığı aşırı alkol nedeniyle geceyi mekanın içinde yer aldığı Grodiva Hotel’de noktaladığı öğrenildi. Ayakta durmakta zorlandığı ve oldukça bitkin bir halde olduğu öğrenilen Dermancıoğlu’nun durumunu gören Kenan Doğulu’nun ünlü yenge için otelden bir oda kiraladığı ve personele Dermancıoğlu’na refakat etmeleri doğrultusunda ricacı olduğu öğrenildi.
Eğlenceye burada da dahil olan Teoman gece boyunca kendisine eşlik eden arkadaşları ile birlikte basın mensupları tarafından görüntülenince, hızla toparlanarak bir taksiye binip oradan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.