1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yattara karakolluk oldu

Yattara karakolluk oldu

Spor Toto Süper Lig'de zor günler yaşayan Mersin İdmanyurdu'nda bir süre önce kadro dışı bırakılan İbrahim Yattara, bir grup taraftarla tartışınca karakolluk oldu

A+A-

 

Koray Aydın Stadyumu’nda sabah antrenmana çıkan Yattara, bir taraftaryla tartıştı. Yattara, taraftarların kulübün kendisine tahsis ettiği aracın anahtarını istediklerini, vermeyince de çıkan tartışmada tartaklandığını iddia ederek Osmaniye Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu.Şikayet üzerine gözaltına alınan 3 taraftar, doktor kontrolünden geçirilirken Yattara, polis merkezinde avukatıyla birlikte ifadesini verdikten sonra çıkışta gazetecilere açıklamada bulunurken şöyle dedi:"Bir çok takımda oynadım. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Burada sakatlandım ve kadro dışı bırakıldım. Bana antrenman programı verildi ve antrenmana çıkıyordum. 2 gün bir grup taraftar geldi ve antrenman yaparken bana küfretti. Futbolda her şey olabilir, ben de bu küfrü doğal karşıladım ve antrenmanıma devam ettim. Sonra biri gelerek benden aracı istedi. Ben de vermedim.Antrenman yaparken 6 kişi yanıma geldi ve tekrar aracı istedi. Siz kimsiniz, arabayı neden vereyim, dediğimde beni ittiler ve, (Beni Başkan Ali Kahramanlı ve Kulüp Müdürü Murat Öğ gönderdi. Sen bir sürü para alıyorsun ve oynamıyorsun, o yüzden arabayı vereceksin) dediler.Arabayı vermem deyince tartışma çıktı. Stattaki kadınlar, polisi aradılar. Tek başımaydım, onlar 6 kişiydi. O yüzden karşılık vermedim. Şikayetçi oldum. Daha önce de Kulüp Müdürü Murat Öğ, arabayı istemişti. Ben vermedim. Çünkü ben arabasız nasıl antrenmana gideyim. Kontratımda da bu var zaten."Bu konuda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile hiç görüşmediğini kaydeden Yattara, "Benden arabayı isteyen kişi, başkanın arabayı istediğini söyledi" diye konuştu.

KARAKOLDAN AYRILIRKAN TARAFTARLARLA TARTIŞTIİbrahim Yattara, açıklamalarının ardından kulübün tahsis ettiği 34 HJ 6612 plakalı aracına yöneldiği sırada bir grup taraftarın ’Futbolu bırak halı sahada oyna. Hem Mersin’in ekmeğini yiyorsun, hem de ihanet ediyorsun’ şeklindeki sataşmalarına, ’sen kimsin, hadi yürü’ diyerek tartıştı. Yattara, daha sonra aracına binerek karakoldan ayrıldı.

YALANLADILAR

Bu arada Kulüp Müdürü Murat Öğ ile Genel Menejer Serkan Damla ise, Yattara’nın iddialarının asılsız olduğunu, kulübe zarar verme çabasında olduğunu öne sürdüler.Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Serkan Damla ise takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle karalama kampanyası başlatıldığını ifade ederek iddialarının asılsız olduğunu söyledi. Kulüp Müdürü Murat Oğ ise, "Yattara süresiz kadro dışı kaldığı için mecburen elindeki ev ve arabamızı alıp, diğer yabancı futbolcularımıza vermemiz lazım. Acentenin istediği söyledik. Arabayı teslim etmesini söyledim. Mesele sadece bu" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.