1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Webo geldi böyle oldu

Webo geldi böyle oldu

3 maçlık ayrılığın ardından çıktığı Akhisar Belediye karşılaşmasında da müthiş oynayan Webo, futbolu ve golüyle takımını galibiyete taşıyan isimd

A+A-

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ısrarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye’den transfer edilen Pierre Webo’un gelişiyle birlikte Fenerbahçe’nin çehresi de değişti. Hiç uyum sorunu yaşamayan Kamerunlu oyuncu, ilk maçından itibaren ortaya koyduğu futbol, attığı goller ve yaptığı asistlerle takımına çok büyük katkı sağladı. Sow’la çok iyi bir uyum sağlayan ve rakip savunmalara yaptığı baskıyla, takım savunmasını ileride başlatan Webo, sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giyememişti. Dün akşam yeniden ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 3 hafta sahalardan uzak kalmamış gibiydi.
9. RESMİ MAÇINAD 5. GOLÜ
ilk dakikadan itibaren canlı, istekli, hırslı oyunuyla dikkat çeken Webo, 47. dakikada Mehmet Topuz’un ortasından gelen topu kafayla kaleye gönderdi. Kaleci Oğuz, yerinde bir hamleyle topu çeldi ama Webo’nun durmaya niyeti yoktu. Pozisyonu takip etti, meşin yuvarlağı bu kez sağ ayağıyla şutlayıp, ağları gönderdi. Bu, onun Fenerbahçe’deki 9. resmi maçında attığı 5, Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğü dönemindeki 200. golüydü. Akhisar ağlarını 2 maçta 4 kez havalandıran Kamerunlu yıldız, formasını giydiği Fenerbahçe’ye ise 3 maçta 4 gol atma başarısı göstermişti. Yıldız oyuncu, 2’si Belediye, 2’si Fenerbahçe formasıyla çıktığı Kadıköy’deki 4 maçtan da gol atarak ayrılmayı başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.