1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Veltins Arena değil Aslantepe!

Veltins Arena değil Aslantepe!

Schalke'nin 62 bin kişilik stadında dün gece tek ses çıkıyordu: Galatasaray... 10 bin Sarı-Kırmızılı taraftar, Almanya'yı inletti. 90 dakika susmayan Aslan'ın 12. adamı, bu tarihi zaferde büyük pay sahibiydi

A+A-

Veltins Arena’da dün gece başlangıç düdüğünden itibaren sahada olduğu gibi tribünde de Galatasaray’ın üstünlüğü vardı. 62 bin kişilik statta tam 10 bin Sarı-Kırmızılı taraftar vardı. Veltins Arena’yı Türk Telekom Arena’ya çeviren Aslan’ın 12. adamı, 90 dakika boyunca susmadı. ‘Galatasaray’ sesleriyle Almanya’yı inleten Galatasaraylılar, Almanlar’ı susturdu, takımlarının tarihi zaferinde önemli rol oynadı. Schalke taraftarlarıyla birlikte karşılaşmayı takip eden Sarı-Kırmızılılar, maç öncesi şölene başladı. Sabah saatlerinden itibaren Gelsenkirchen skoklarını Sarı-Kırmızı renklere boyayan taraftarlar, karşılaşma sonrası da büyük sevinç yaşadı.

TÜNEL KAZDILAR!

Çeyrek finale adınıyazdıran Galatasaraylı futbolcuları 90 dakika sonunda tribünlere çağıran taraftarlar uzun süre de “Şampiyon” tezahüratlarıyla statta şov yaptı. Bu arada Kicker Dergisi’nin canlı maç anlatımında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Almanlar, bazı Galatasaray taraftarlarının Veltins Arena Stadı’na girmek için bir tünel kazdıklarını ancak Alman polisi tarafından yakalanarak, gözaltına alındıklarını ileri sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.