1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor'da Yasin affedildi

Trabzonspor'da Yasin affedildi

Trabzonspor'da ligin 25'inci haftasındaki Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bırakılan oyunculardan Yasin Öztekin, affedildi ve bordo-mavili takımla yeniden çalışmalara başladı

A+A-

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasin, kadro dışı kaldığı için iki haftadır çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğünü, süreçten dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Kendisini her zaman takımın bir parçası olarak gördüğünü belirten Yasin, "Yine öyle olacak. Hocamla yaklaşık yarım saat konuştuk. Şimdi de bu sonuca geldik. Artık benim için Trabzonspor’un oyunu önemli. O yüzden elimden geleni yapacağım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur" dedi.

Yasin, neden kadro dışı bırakıldığı yönündeki bir soru üzerine ise "Tabi ki benim de hatam oldu ama iki yıldır Türkiye’deyim, bazı şeyleri öğrenmem lazım. Hata yaptım, hocam ile konuşarak, anlaştık. Şimdi her şey yolunda, elimden geleni yapacağım" ifadelerini kulandı.

Bu arada, Yasin ile birlikte kadro dışı bırakılan oyuncular, Janko ve Emerson’un affedilmesi konusunda gelişme olmadığı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.