1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzon 'Şen'lendi!

Trabzon 'Şen'lendi!

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Trabzonspor sahasında Avrupa kupalarını hedefleyen Medical Park Antalyaspor'u Volkan Şen ve Yasin'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galip geldi

A+A-

 

Trabzonspor'dan kritik galibiyet... Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Trabzonspor sahasında Avrupa kupalarını hedefleyen Medical Park Antalyaspor'u Volkan Şen ve Yasin'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galip geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 34'e çıkarırken konuk Medical Park Antalyaspor 37 puanda kaldı.

Karşılaşmaya iki takım da yüksek tempoda başlarken, maçın ilk tehlikeli atağını Trabzonspor 4. dakikada Volkan Şen ile yakaladı. Antalyaspor savunması az adamla yakalayan bordo-mavililerde Volkan'ın kaleciyle karşı karşı kaldığı pozisyonda top direğin dibinden dışarı çıktı. Ev sahibi ekip henüz maçın başında mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Hızlı başlayan karşılaşmada ilerleyen dakikalarda temponun düşmesiyle oyun durağınlık kazanmaya başladı. 15. dakikadan itibaren Antalyaspor, rakibi karşısında pas yapmaya başlayarak oyundaki etkinliğini artırmaya yöneldi.
 
20. dakikadan itibarem oyunun kontrolünü eline alan Trabzonspor, Antalyaspor kalesinde golü aramaya başladı. Zaman zaman tehlikeli ataklarla gelen ev sahibi ekip sonunda aradığı golü bulmayı başardı.

GOL 27.DK (VOLKAN ŞEN): Gelişen bordo mavili ekibin atağında, rakip ceza alanı önünde topla buluşan Alanzinho pasını zorda olsa ceza sahası öz çizgisi üzerindeki Henrique'ye verdi. Henrique topu hiç bekletmeden sağ çaprazdaki Volkan'a gönderdi. Volkan çapraz pozisyondan şutunu çekti ve Hakan'ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu:1-0.

Golden sonra beraberlik için Trabzonspor kalesine yüklenen Antalyaspor, etkili ve sonuca gidecek pozisyonlar geliştiremedi. Kırmızı-beyazlılar, Trabzonspor'un oyundaki hakimiyeti karşısında çözüm üretemediler.

Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı ve ilk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İlk yarının aksine ikinci yarı düşük tempoda başladı. Karşılamanın büyük bir bölümleri orta alan mücadelesi ile geçilirken Antalyaspor ilerleyen dakikalarda kıpırdanmaya başladı ve Trabzonspor kalesinde beraberlik golünü aramaya başladı.

Oyunda dengeyi kuran Trabzonspor çok geçmedende ikinci golü buldu.

GOL 82.DK (YASİN): Sol kanatta topla buluşan Paulo Henrique ceza sahasına girdi ve rakip savunma arasından pasını Yasin'e gönderdi. Yasin ayağının dışıyla kale sahası önünde şık bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

Golden sonra oyunda tempoyu iyice düşüren Trabzonspor, rakibine gol şansı tanımayarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.