1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tokatspor'da isyan!

Tokatspor'da isyan!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un kaptanı Ercan Güneri, “Takım olarak bir karar aldık, ödemeler yapılıncaya kadar idmanlara çıkmayacağız” dedi.

A+A-

Güneri, yaptığı açıklamada, dün yapılması gereken yenilenme antrenmanına çıkmadıklarını hatırlattı.

Ödenmeyen 13 maç başı paralarının olduğunu ifade eden Güneri, “Bir çok futbolcunun peşinatları da ödenmedi. Bunların yanında ödenmeyen dört tane maç primimiz var. Bugüne kadar herhangi olumsuz bir bir şey olmadı bu takımda. Teknik heyetimiz ve oyuncular arasında mükemmel bir ortam var” diye konuştu.
Bordo-beyazlı ekibin 6 haftadır mağlup olmadığını belirten Güneri, sözlerine şöyle devam etti: “Takım olarak bir karar aldık, ödemeler yapılıncaya kadar idmanlara çıkmayacağız. Tokatspor'daki futbolcular çok sağlam karakterli, bugüne kadar ellerinden gelen özveriyi gösterdiler. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Maçlara çıkacağız. Bugüne kadar Tokatspor arması ve bizi çok seven taraftarlarımız için oynadık. Herkes şehrinin takımına sahip çıksın. Başka Tokatspor yok. Tokat'lılar en az benim ve takım arkadaşlarım kadar Tokatspor'a sahip çıksınlar.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.