1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. 'TOBB ziyaretinden çok mutlu ayrılıyorum'

'TOBB ziyaretinden çok mutlu ayrılıyorum'

CHP ve MHP'nin çatı aday olarak Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) ziyaret etti. İhsanoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bağlamında, çok verimli, faydalı bir görüşme

A+A-

İhsanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "TOBB'un Türkiye'deki ve uluslararası arenadaki itibarını yakından bilen birisi olarak sayın Hisarcıklıoğlu ile 9 sene beraber çalıştık. Çok müşterek çalışmalarımız oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi bağlamında, çok verimli, faydalı bir görüşme yaptım. Genel sekreter olarak görev yaptığım süre içerisinde, Türkiye'nin İslam dün yası ile olan ticaret hacmi 3 misli artmıştır. Kıbrıs'ın ticaret hacmi de 2 misli artmıştır. Kıbrıs'ın bir nevi ekonomik ambargoyu delen ilk faaliyetleri bizler yaptık. Bunu bugün hatırlatma fırsatı bularak bazı hatıralarını yad ettik. Bu ziyaretten çok mutlu ve umutlu olarak ayrılıyorum" diye konuştu.

"NEZAKET ZİYARETİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçimlerinde halkın oy kullanmasının önemine vurgu yaparak, "Sayın İhsanoğlu Nezaket göstererek bir ziyaret gerçekleştirdi. Biz de kendisine sürecin inşallah ülkemiz için hayırlısı ne ise onun olması dileklerimizi ilettik. Bu nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

ANKARA (DHA)-
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.