1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taraftarlar birbirine girdi!

Taraftarlar birbirine girdi!

EDİRNE’de, maçtan çıkan Edirnespor Gençlik Kulübü takımının taraftarları, iddiaya göre yemek yiyen Beşiktaş taraftarlarına saldırdı.

A+A-

Birbirine giren iki takımın taraftarlarını, polis havaya ateş ederek dağıttı. Çıkan olaylarda ise Edirnespor Gençlik Kulübü’nün bir taraftarı yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Ortakapı Caddesi üzerinde meydan geldi. Bölgesel Amatör Lig takımlarından Edirnespor Gençlik Kulübü, kendi sahasında Sultangazispor ile karşılaştı.Karşılaşmanın 82’nci dakikasında maçın yardımcı hakemine kar topu atılınca karşılaşma 15 dakika durdu. Devam eden karşılaşmayı ise Edirnespor Gençlik Kulübü 4-2 kaybetti.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne ile Beşiktaş Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştı.İki takım taraftarları arasında dostluk rüzgarları eserken,karşılaşmayı Beşiktaş 67-83 kazandı. Maçın ardından 100 kadar Beşiktaş taraftarları, kentin en işlek yeri olan Ortakapı Caddesi üzerindeki meşhur Edirne tava ciğeri yedi. Bu sırada ise, iddiaya göre Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarları, yemek yiyen Beşiktaş taraftarlarına sataştı. İki takımın taraftarları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, taraftarlar tekme,tokat ve sopalarla birbirine girdi.Çıkan arbedede Mahsur Gülnihan isimli Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarı yaralandı. Olaylara müdahale eden polis yeterli olamayınca, iki grubu havaya tabancayla ateş atarak dağıttı. Kısa sürede gelen çevik kuvvet polisleri ise grupları uzaklaştırdı. Çıkan olaylarda ise bir Beşiktaş taraftarı gözaltına alındı.
Aldığı darbeler nedeniyle yaralanan , Mahsur Gülnihan ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 otobüsle Edirne’ye gelen Beşiktaş taraftarları ise polis gözetiminde kentten ayrıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.