1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Takım daha defansif oynatılıyor"

"Takım daha defansif oynatılıyor"

FIFA Puskas Yılın Golü adaylığı hakkında konuşan Fenerbahçeli Stoch, kendisinin yerine Caner Erkin'in 11'de tercih edilmesi yönünde sitemkar açıklamalarda bulundu

A+A-

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, sarı lacivertli takımda istediği kadar forma şansı bulamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
Kendisinin yerine Caner Erkin’in tercih edilmesinin takımı daha defansif yaptığını öne süren 23 yaşındaki oyuncu ülkesinin Aktuality internet sitesine yaptığı açıklamalarda, “Bu sene beklediğim forma şansını alamadım ve çok az oynayabildim. Beni tanıyan herkes bu konuda ne kadar mutsuz olduğumu bilir. Bu durumun değişeceğini düşünüyorum. Hocama güvenmekten başka yapabileceğim bir şey yok. Benim yerime bu sezon Caner Erkin şans buldu. Aslında kendisi o bölgenin oyuncusu değil. Asıl olarak bir defans oyuncusu. Açık konuşmak gerekirse defansif olarak benden iyi. Ama hücumda benim yapabileceklerimi yapabilecek bir oyuncu değil” dedi.

TÖRENE KATILACAK

FIFA Puskas Yılın Golü adaylarından bir tanesi olan Stoch bu konuyla ilgili de açıklamalarda bulundu.
İlk 10 kişilik listede kendisiyle birlikte takım arkadaşı Sow’un da olduğunu belirten Stoch, “Bu ikimiz için de dezavantaj olabilir, oylar bölünebilirdi. O zaman tek dileğim ikimizden birinin son 3 arasına kalmasıydı. Ve bu dileğim gerçekleşti” diye konuştu.
İlk 10 aday arasında bulunan Messi gibi bir ismi geride bıraktığını belirten sarı lacivertli futbolcu, “Şimdi kıyasıya bir yarış olacak. Falcao ve Neymar dünya yıldızı marka isimler. İnsanlar benim ise sadece Türkiye Ligi’nde oynayan bir futbolcu olduğumu düşünüyorlar. Ancak bu ödülü geçmişte bir Türk Hamit Altıntop kazanmıştı, ben neden kazanmayayım. Fenerbahçe 30 milyon taraftarı olan bir kulüp. Buna Slovakya cephesini de ekleyince destek önemli bir rakama ulaşıyor” ifadelerini kullandı.
Miroslav Stoch, kulübünden izin aldığını ve 7 Ocak’ta Zürih’te yapılacak Ballon D’or gecesine katılacağını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.