1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Stoch gider Sercar gelir!..

Stoch gider Sercar gelir!..

Oyundan alınmasına tepki gösteren, izinsiz olarak bir Tv kanalına verdiği röportajda hocasını suçlayan Slovak oyuncu gözden çıkarıldı. Stoch'un yerine gurbetçi Sercan Sararer'in alınması için çalışmalara başlandı

A+A-

Geçen sezon mükemmel gollerle takımına çok büyük katkı sağlamasına karşın, bu sezon bir türlü eski formuna ulaşamayan ve şu ana dek tek bir golü bulunmayan Miroslav Stoch’un Fenerbahçe defteri kapanmak üzere. Gladbach maçında oyundan alınmasına büyük tepki gösterip, yerine dahil olan Kuyt’un elini sıkmayınca, Aykut Kocaman tarafından Belediye maçı kadrosuna dahil edilmeyen Slovak yıldızın, izin almadan bir televizyon kanalına röportaj vermesi bardağı taşırdı. Röportajda hocası hakkında ithamlarda bulunan Stoch’un bu tavrının yöneticileri bir hayli kızdırdığı belirlendi. Yönetimdeki ağırlıklı görüşün genç oyuncunun gönderilmesinden yana olduğu öğrenildi. Rus takımlarının 12 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı Stoch’un, devre arasında büyük olasılıkla gönderileceği kaydedildi. Bu konuda çalışmalara başlayan ve Rus takımlarıyla temas kuran yöneticilerin, Slovak oyuncunun alternatifini de belirledikleri öğrenildi. 

Sözleşmesi bitiyor

Sezon başında teklif götürülen ancak “Ben, Bundesliga’da bir sezon oynamak istiyorum” diyen gurbetçi Sercan Sararer ismi bir kez daha gündeme alındı. Kulübü Fürth’un, Almanya liginde 8 puanla sonuncu sırada bulunması ve düşme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sercan’ın, bu kez yapılacak teklife olumlu yaklaşması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.