1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Stadımız AIK Stokholm maçıyla yıkılacak"

"Stadımız AIK Stokholm maçıyla yıkılacak"

Divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın AIK Stokholm maçından sonra yıkılacağını söyledi

A+A-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüp yönetimi olarak birinci önceliklerinin prestij olduğunu ifade etti.
Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fikret Orman, yönetim olarak çok işlerinin olduğunu belirterek, ''Öncelikli çalışmalarımız mahkeme ve haciz süreçlerinden kurtulmaktır. Birinci önceliğimiz itibarımızdır'' dedi.
Eleştirilere yanıt veren başkan Orman, ''Kapalı tribünden dolayı eleştiriliyoruz. Stat gelirimiz yüzde 30 artmış. Stat herkese açık. Parasını verene açık. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek'' diye konuştu.
Eski yönetimden hesap sorulması taleplerinin en çok karşılaştığı konu olduğuna dikkati çeken Orman,''Titiz çalışma yaptık. Sonuca doğru geliyoruz. Beşiktaş camiasını temsil ettiğim için üsluplara dikkat etmek zorundayım. Beşiktaş'a yakışır şekilde götürmeye çalışıyorum. Metin Keçeli özeleştiri yaptı. Fulya projesi hepimizin gözleri önünde oldu. Hep beraber mücadele verdik ama olmadı. Bugüne kadar olan olaylarda hepimizin suçu var. Bundan sonra olmamasına gayret etmeliyiz. O da ancak yasal şekilde olur. Bu nedenle tüzüğü çok önemsiyorum. Sezon bitmeden tüzük kongresini yapmayı hedefliyoruz. Bunun için futbol yasasının çıkmasını bekliyoruz. Onunla eşdeğer şekilde tüzük yapmayı planlıyoruz. Beşiktaş'ın bu hallere bir daha gelmemesi için bir grubun veya kişinin yetkisinde olmaması lazım.'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.