1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Sonuna kadar kovalayacağız'

'Sonuna kadar kovalayacağız'

3 maçlık ayrılığın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanan Pierre Webo, “Galatasaray'la aramızdaki puan farkını biraz daha azalttık ve şu anda şampiyonluk şansımız, geçmişe göre daha fazla” dedi

A+A-

Viktoria Plzen maçında sakatlanan ve 3 haftadır oynayamayan Pierre Webo, Akhisar Belediye mücadelesiyle yeniden formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Sağlık heyetinin büyük katkılarıyla tedavi sürecinin çok iyi gittiğini ifade eden Kamerunlu oyuncu, “Tünelin sonundaki ışığı görüyorum. Daha iyiyim ve en kısa zamanda sahalara dönüş, takımıma katkı sağlamak istiyorum. Sezon başından bu yana 50’e yakın maç oynadık. 60’ı da geçeceğiz. Bu, hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu için büyük bir rakam. İyi dinlenmek, bir sonraki maça çok iyi hazırlanmak gerekiyor. Rotasyon olması da doğal. Hocamız bu organizasyonu çok iyi yapıyor. Biz de kendimizi koruyarak ve sosyal hayatımızı iyice azaltarak, mümkün olduğu kadar maçlara hazırlanmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe’nin yoluna 3 kulvarda birden devam etmesi hem zor hem de gurur verici” sözlerini sarfetti. Galatasaray’la aralarındaki puan farkını biraz daha azalttıklarını kaydeden Webo, “Şu anda geçmiş döneme göre şampiyonluk şansımız daha fazla. Takım olarak tüm maçlara sonuna kadar konsantre olursak ve özellikle son dönemde yakaladığımız takım ruhunu, oyununu yansıtmaya devam edersek, son maça kadar şampiyonluk şansımızın olacağını söylemek istiyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız” diye konuştu.
TURU GEÇMEK İSTİYORUZ
Avrupa Ligi’nde çok iyi bir grafik çizdiklerini vurgulayan golcü futbolcu, Lazio maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını belirterek, şunları söyledi: “İlk maç çok önemli. Taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Hep birlikte o atmosferi yaratıp, ilk maçı iyi bir sonuçla bitirmeliyiz. İyi atak yapan ayaklarımız var. İyi takım savunması yapıyoruz. Orada seyircisiz oynayacak olmamıza da avantaj olarak düşünürsek, turu geçecek sonucu alibiliriz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.