1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Sonuca gitmeyi bildik'

'Sonuca gitmeyi bildik'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamada karşılaşmayı değerlendirerek Lazio karşılaşması ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı

A+A-

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisar karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Maça istekli başlamalarına rağmen golü geç bulduklarını ancak sonuca gitmeyi bildiklerini söyleyen Kocaman, karşılaşma ile ilgili şu yorumu yaptı:
"Maçı bütün olarak değerlendirirsek maçı kazanmak için gereken mücadeleyi sergiledik. Kazanma isteğine uygun olarak doğru davrandık. Çok detaya inmek gerekirse tempo anlamında sıkıntılarımız oldu. Skoru elde etmek açısında hızlı oynamayı panik ve zor atılan paslara dönüştü. İkinci yarı başlarken golü bulunca sonrası daha rahat oldu tabii ki. Rakibimiz de çok ihtiyacı olan üç puan için uğraştı. Biz ilk yarıda daha iyi oynamamıza rağmen ikinci yarıdaki gollerle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik."
Karşılaşmada oyundan alınan Mehmet Topuz ve U20 Milli takımının Portekiz ile oynadığı maçta sakatlanan genç Salih Uçan ile ilgili ise, "Uzun zamandır Mehmet Topuz'un tendonu ile ilgili problemi var. Ağrıları bu maçta arttı ve oyuncu değiştirmek zorunda kaldı. Orhan Şam'ın performansı ile ilgili de bunları daha önce de yapması gerekiyordu. İnşallah böyle devam eder. Perşembe günü Salih ve Mehmet Topuz'un oynayabilecekleri bize iletildi doktorlar tarafından. İnşallah böyle olur." dedi.
"LAZIO'NUN TÜM MAÇLARINI İZLEDİK"
Lazio ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı ile ilgili de konuşan Kocaman, "Kurayı çektiğimizden beri Lazio'yu takip ediyoruz. Lazio'nun grup maçları ve eleme maçları dahil hepsini izledik. İtalyan futbolunu tipik yansıtan bir takım. Ekstra durumlar olmadığı sürece eşit görüyorum şansları. Nefes nefese oynanır iki maç diye düşünüyorum. İlk maçın skoru avantaj sağlayacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.