1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sokakta aşk cinneti: 3 ölü

Sokakta aşk cinneti: 3 ölü

İstanbul Güngören'de bir adam, anne ve kızını sokak ortasında öldürdükten sonra olay yerinde intihar etti. Zanlının, terk edilmeyi kabullenemediği için kız arkadaşıni ve annesini öldürdüğü öne sürülüyor

A+A-

Olay, Gençosman Mahallesi Atakan Sokak'ta 15.30 sıralarında meydana geldi. Duydukları silah sesleri cam ve balkonlara çıkan mahalleli, iki kadının sokak ortasında kanlar içinde yerde yattığını gördü. 

SALDIRGAN HASTANEDE ÖLDÜ

Olay yerinde yaşamını yitiren kadınların aynı sokakta oturan Fatma Birgül Baykara (48) ve kızı Sunay Özcan (30) olduğu anlaşıldı. Anne kıza silahlı saldırı düzenleyen kişi başına silahı dayayarak intihar etti. 

Ağır yaralanan zanlı ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adının İbrahim Atmacaoğlu (32) olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen saldırgan hastanede yaşamını yitirdi. 

OTOMOBİLİNDE İNCELEME YAPILDI 

Polis sokağı çembere aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cinayet mahalleninde delil aradı. Saldırganın olay yerine geldiği otomobil , bagajı ve kapıları açık bir halde sokağın başında bulundu. Polis otomobilde de inceleme yaptı. 

Olayın şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar, Fatma Birgül Baykara ile kızı Sunay Özcan'ın birlikte kaldıklarını, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polis saldırının detaylarını ortaya çıkarmak için soruşturmasını yürütüyor. 

TERK EDİLMEYİ KABULLENEMEDİ

İddiya göre olay, Sunay Özcan'ın sevgilisi olan saldırganın, terk edilmeyi hazmedememesi üzerine gerçekleşti. Atmacaoğlu otomobiliyle geldiği sokakta, evlerinden çıkan Sunay ve annesine kurşun yağdırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.