1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sneijder Türkiye üzerindeyken evlenme teklif etti'

Sneijder Türkiye üzerindeyken evlenme teklif etti'

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Hollandalı yıldızın kendisine 4 yıl önce uçakta Türkiye üzerindeyken evlenme teklif ettiğini söyledi

A+A-

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Türkiye'de çıktığı ilk defilenin prova çekimlerinde samimi açıklamalarda bulundu. İstanbul’u çok sevdiğini belirten Cabau, “İstanbul’a hayranım. Burası benim yeni evim. Her gün manzarayla uyanmak rüya gibi. Böyle bir hayata sahip olduğum için çok mutlu ve minnettarım” dedi.
Türk yemeklerini çok sevdiğini belirten Cabau, “Türk yemekleri çok güzel ama benim için tehlikeli. Çünkü bütün gün yemek istiyorsunuz. En sevdiğim tatlı tabii ki baklava. Ayrıca yemeklerden en sevdiğim döner kebap” şeklinde konuştu.
Cabau, röportajı sırasında Türkiye ile ilgili özel bir anısını anlatırken, “Wesley dört yıl önce bana uçakta evlenme teklif etti. Pilot bana derecenin, saatin kaç olduğu gibi detayların yazılı olduğu bir hediye verdi ve o an farkettik ki tam bu arada biz Türkiye üzerinden uçuyormuşuz. Yani 4 yıl önce bana evlenme teklif ettiğinde aslında Türkiye’deymişiz ve şu anda burada yaşıyoruz. Bu benim için gerçekten çok özel” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.