1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sinan Bolat'ın menajerinde Beşiktaş açıklaması

Sinan Bolat'ın menajerinde Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş ile adı anılan milli kaleci Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, "Sinan'ın Beşiktaş ile anlaştığı yazılıyor, ama bu durumdan bir tek benim haberim yok" dedi.

A+A-

 

Yeni sezonda kadrosuna yerli bir kaleci katmak isteyen Beşiktaş ile Standard Liege forması giyen Sinan Bolat'ın adı bir süredir birlikte anılıyordu. Özellikle son günlerde Standard Liege ile mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek Sinan'ın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceği yönündeki haberler yoğunluk kazandı. Takımı ile anlaşması sona ereceği için bonservis bedeli ödenmeden Siyah Beyazlı takıma transfer olacağı belirtilen Sinan Bolat hakkındaki son duruma menajeri Kısmet Eriş açıklık getirdirdi.

Kısmet Eriş, Sinan'ın Beşiktaş'a transferi yönündeki Belçika basınında çıkan haberleri takip ettiğini, ancak henüz bu durum ile ilgili bir gelişmenin olmadığını söyledi. Eriş, şöyle konuştu: 
"Sinan'ın sezon sonunda Standard Liege ile olan mukavelesi sona erecek. Ancak Sinan'ın kariyerinin nasıl devam edeceği konusunda henüz bir karar vermedik. Son günlerde Sinan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde Belçika basınında çıkan haberleri takip ediyorum. Ancak böyle bir durum yok. Daha önceki sezonlarda Sinan ile ilgili olarak Beşiktaş kulubü ile temasımız olmuştu, ama son dönemde yeni bir gelişme yaşanmadı ve benim kimse ile görüşmem olmadı. Basında Sinan'ın Beşiktaş ile anlaştığı yer alıyor, ama bu durumdan bir tek benim haberim yok.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.