1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sesimiz geliyor mu!: 2-1

Sesimiz geliyor mu!: 2-1

Geçen hafta Kayseri'de dünyaları kaçıran Baroni, henüz 5. dakikada çok şık bir gol atınca, herkes maçın çok kolay geçeceğini düşünmeye başladı. Volkan'ın hatasını affetmeyen Webo'nun bu durumu değiştirmesi fazla uzun sürmedi. Taraftar, Galatasaray ile pua

A+A-

Meireles, Mehmet Topal ve Baroni gibi sağlam, deneyimli merkez oyuncuların varsa, öne geçtiğin maçı üç puanla bitirmen gerekir. Volkan topu göğsünden sektirmiş olabilir, Yobo ya da Bekir veya diğer savunmacılar, takipte rakipten daha hızlı olmak zorunda. Tamam, Mehmet Topal ve Meireles sarı kart sınırında. Ama bu, etraflarında rakip yokken bile sorumluluk almalarına engel değil.

Fenerbahçe ilk yarıda Aykut Kocaman’ın isteklerinin çoğunu hayata geçiremedi. Zaman zaman da yukarıda değindiğimiz yanlışların içine düşüldü. Sarı-Lacivertli ekip, ikinci yarıya tribün desteğini de arkasına alıp, baskıyla girdi. Takım savunmasına rakip ceza alanı önünde başlayan Fenerbahçe, kapanan Belediye’yi bir türlü açamadı. Sonrasında konuk takım, topu yere indirip, ayağa paslarla Fenerbahçe’nin hızını kesti. Hatta zaman zaman Sarı-Lacivertliler’den daha iyi organize oldular.

Son dakikalar telaşlı olsa da...

Konuk takımın dengeyi kurduğu dakikalarda Bekir’in golü, Fenerbahçe’yi toparladı. Son dakikalara girildiğinde biraz telaş olsa da, Fenerbahçe kontrollü paslarla maçı bitirmeyi başardı.

Maçın önemli dakikaları şöyleydi:

5. dakika: Büyükşehir Belediye defansının uzaklaştırmaya çalıştığı top, Caner’in önüne düştü. Bu oyuncu Cristian’ı gördü. Brezilyalı futbolcu topu kontrol ettikten sonra yere düşürmeden vuruşunu yaptı, Eduardo’nun solundan top ağlara gitti: 1-0.
19. dakika: Belediyesporlu Gökhan’ın 25 metreden kullandığı frikiği Volkan göğsünden sektirdi. Dönen topu Webo tamamlayıp, skora dengeyi getirdi: 1-1.İlk yarı bu sonuçla geçildi.

Taner’in şutları korkuttu

51. dakika: Ceza alanı içinde topla buluşan Sow, meşin yuvarlağı sağa çektikten sonra sert bir vuruş yaptı, Eduardo topu kornere çeldi.

53. dakika: Caner, Kuyt’ı gördü. Hollandalı topu sola indirdi. Sow, ters ayakla yakalanınca, pozisyonu değerlendiremedi.

55. dakika. Kuyt’un ortaladığı topu kontrol eden eden Bekir’in vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

79. dakika: Sezer’in kullandığı korner atışına Bekir kafayı vurdu. Top ikinci kez Büyükşehir Belediye ağlarına gitti: 2-1.

86 ve 90’da Taner’in şutları sonuç getirmeyince karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyeti ile sona erdi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.