1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sakaryaspor'a cezalı başkan

Sakaryaspor'a cezalı başkan

6 ay maçlara girmeme cezası alan taraftar, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu

A+A-

Türkiye'nin "Futbol okulu" olarak da adlandırılan ve tarihinin en kötü günlerini geçiren Sakaryaspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa daha önce Sakaryaspor maçlarına 6 ay gitmeme cezası alan Metin Doğrucan seçildi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapamayan ve genç oyuncularla mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig'de grubunda sonuncu sırada yer alan Yeşil Siyahlı ekip, bir süre önce ikinci kez kayyuma devredilmişti. Bugün yapılan olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması halinde fesih sürecinin başlayacağı Sakaryaspor'da sürpriz bir isim Başkanlığa seçildi.

Yurtdışında yaşayan ve Sakaryaspor maçları için sık sık Türkiyeye gelen Metin Doğrucan bugün yapılan ve sadece 48 kişinin katıldığı olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildi. Sakaryaspor taraftarı olan Metin Doğrucan'a bir süre önce mahkeme tarafından Sakaryaspor maçlarına 6 ay girmeme cezası verilmişti.

Kongre sonrasında açıklama yapan Doğrucan büyüklerinin isteği üzerine başkanlığa seçildiğini söyleyerek, "Ben küçüklüğümden beri Sakaryasporluyum. Kısmette başkanlık yapmak da varmış" dedi

Doğrucan başkanlığındaki listede Sakaryaspor taraftarları da yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.