1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sabri'den çok sert açıklama

Sabri'den çok sert açıklama

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin son dakikalarında yaşanan gerginliğin başrol oyuncularından Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu

A+A-

Daha önceden bu konuda yorum yapmama kararı aldığını ancak Volkan'ın açıklamaları dolayısıyla konuşma kararı aldığını belirten Sabri, "Volkan, o pozisyonda bana sert bir müdahalede bulundu. Ben de çok sakin bir biçimde 'Neden böyle yapıyorsun Volkan?' dedim. Ancak o hareketlerine devam etti ve anneme küfür etti. Sokakta bunu birisine söyleseniz, Allah korusun cinayet çıkar. Volkan, beyanlarını geri almzasa ben Volkan Demirel diye birini tanımıyorum. O an çok sinirlendim ve kendimi kontrol edemedim. Taraftarımızdan özür diliyorum bu görüntüler için. Takımımı yalnız bıraktığım için de özür dilerim. Galatasaray kaptanlığı görevini layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Bu tatlı yük beni asla yormuyor. Volkan'dan özür bekliyorum" dedi.

Derbide mağlup olmaları ve Meireles'in kendisine yaptığı hareket ile ilgili de konuşan kaptan "Fenerbahçe kazandı, onları tebrik ediyorum. Ama önemli olan sezon sonu şampiyon olmak biz de bunu başardık. Meireles'in yaptığı hareket onun karakterini gösteriyor. Fenerbahçe'nin iç sorunudur" açıklamasında bulundu.

Sabri ayrıca, derbi sonrası bıçaklanarak öldürülen taraftara da Allah'tan rahmet diledi ve futbol terörünün yeniden kendini gösterdiğini artık bu tür olayların sona ermesi gerektiğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.