1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rusya'da Fenerbahçe fırtınası

Rusya'da Fenerbahçe fırtınası

Euroleague Sekizli Finalleri'nde Sarı-Lacivertliler, farkı bir ara 34 sayıya çıkardığı maçta Famila Schio'yu 86-59 mağlup etti ve ikide iki yaptı

A+A-

Kadınlar Euroleague Sekizli Finalleri'nde B Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmada Famila Schio'yu 86-59 mağlup etti.
Grubunda ikide iki yapan Fenerbahçe, yarı final yolunda dev bir adım attı. Sarı-lacivertliler, yarın saat 12:30'da Spartak ile liderlik için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.
Fenerbahçe cephesinde 6 oyuncu çift hanelere ulaşırken, Angel McCoughtry 15 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Cappie Pondexter 14 sayı - 6 ribaund - 5  asistle farklı galibiyette önemli rol oynarken, Ivana Matovic 13 sayı - 8 ribaund, Agnieszka Bibrzycka 11 sayı, Birsel Vardarlı ve Ieva Kublina da 10'ar sayıyla oynadı.
Famila Schio'da Jantel Lavender 22 sayı - 13 ribaundla double-double yaptı.
Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçilirken, çeyreğin sonuna doğru Bibrzycka ve Pondexter'ın sayılarıyla farkı açan Fenerbahçe, çeyreği 20-14 önde tamamladı. İkinci çeyreğin ilk dakikalarında oyuna ağırlığına koyan Sarı-lacivertliler, farkı 9'a çıkardıktan sonra Mc Cray ve Wambe'nin basketlerine engel olamayınca fark eridi. Devreninin bitimine iki dakika kala Pondexter önderliğinde 11-0'lık seri elde eden Fenerbahçe, soyunma odasına 42-28 önde gitti. Üçüncü çeyrekte kaldığı yerden devam eden Sarı-lacivertliler, 24. dakikada 20'ye çıkardı. Farkı giderek açan Fenerbahçe, farkı çeyreğin sonlarına doğru 34'e kadar çıkartırken; final periyoduna da 72-40 önde girdi. Son çeyrekte Fenerbahçe yıldız oyuncularını dinlendirme fırsatı buldu ve Fener sahadan 86-59 galip ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.