1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rekoru 'Yedek'leme peşinde

Rekoru 'Yedek'leme peşinde

Avrupa Ligi'nde liderliği garantileyen Fenerbahçe, yedek ağırlıklı bir kadro ile Mönchen- gladbach'ı ağırlayacak. Kanarya kazanırsa gruplarda en çok puan alan temsilcimiz olacak.

A+A-

Türkiye Ligi’nde zirveyi kovalayan, Avrupa Ligi’nde ise yer aldığı C Gru- bu’ndan bir üst tura çıkmayı garantileyen Fenerbahçe , bugün 1. tur gruplarının son maçında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach’ı ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak mücadele Star TV’den naklen yayımlanacak.
Grupta beş maçta dört galibiyet, bir de beraberlik alan Sarı-Lacivertliler, bir üst tura çıkmayı garantiledikleri için bu karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Marsilya’yı 1-0 yenerek grup liderliğinin de garantilenmesinin ardından yedek oyunculara şans vereceğini açıklamıştı.

Kanarya rekor peşinde
Grupta 13 puanla lider olan Kanarya, Borussia Mönchengladbach’ı devirmeyi başarırsa grup maçlarını 16 puanla tamamlayacak ve kendisine ait ‘Avrupa kupalarında grubunu en çok puanla tamamlayan Türkiye takımı’ rekorunu geliştirmiş olacak. Sarı-Lacivertliler, 2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi’nde H Grubu’nu 15 puanla lider bitirmişti.

‘Başkanla sorunumuz yok’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün düzenlediği basın toplantısında maçta büyük motivasyon kaynaklarının puan rekoru kırmaktan çok bu maçtan bir şeyler daha kazanabilmek olduğunu söyledi. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım ile aralarında bir sorun olmadığını kaydeden Kocaman, Wesley Sneijder için ise “İlgimiz sıfır” ifadesini kullandı. Kocaman, Kayseri’de kendilerine yapılan saldırıyı da kınadı. Borussia Mönchengladbach’ın teknik direktörü Lucien Favre ise Fenerbahçe’yi yenmek istediklerini belirterek, “Maç çok ilginç geçecek” dedi.

Saldırıya suç duyurusu

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri’de takım otobüsüne yapılan saldırı için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.