1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Real'den korkmuyoruz

Real'den korkmuyoruz

İspanya medyası Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den Real Madrid maçı iligili görüşlerini aldı

A+A-

İspanya medyası, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile deplasmanda karşılacak Galatasaray'ı mercek  altına aldı. As gazetesi, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e, Real Madrid maçı ile görüşlerini sordu.

Tehlikeli bir takıma karşı oynayacaklarının bilincinde olduklarını ifade eden Fatih Terim, "Bizim için zorlu bir kura oldu. Mourinho, dünyadaki en iyi takımlardan birine ve oyuncularına sahip. Real Madrid'i takdir ediyorum; ancak mümkün olduğunca saygı duyulması gereken bir takım olduğumuzu rakibimize ispatlayacağız" diye konuştu.

Mourinho ile arasında tatlı bir rekabetin yaşanacağını  belirten Terim, "Jose çok iyi bir teknik adam, zaten başarıları ortada.  Ayrıca farklı bir kişiliğe sahip. Bazı insanlar sizi anlayamayabilir, bazıları biraz anlar; ama Mourinho ile iletişimimiz çok iyi" dedi.

Hem  hücumda hem de savunmada hata yapmamaları gerektiğine dikkat çeken  Terim, "Bizim için zorlu bir yolculuk olacak. Takımım böyle maçlarda oldukça iyi reaksiyon gösteriyor. Buraya iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Biz cesur bir takımız ve hiçbir rakibimizden korkmuyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.