1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Real Madrid için de zor olacak'

'Real Madrid için de zor olacak'

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emmanuel Eboue, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacakları karşılaşmanın rakipleri için de çok zorlu geçeceğini söyledi

A+A-

GSTV’ye yapığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmeleri ile ilgili konuşan Eboue, “Bazıları Real Madrid’in bizim için çok zor bir takım olduğunu söylüyor. Real Madrid çok iyi bir takım. Ama biz de çok iyi bir takımız. Çeyrek finale yükseldik. Burada olmayı hak ettik. Önce Manchester United’la daha sonra Cluj ve Braga’yla oynadık. Bize kimse inanmıyordu. Bazıları Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamayacağımızı düşünüyordu. Ama biz onlara neler yapabileceğimizi gösterdik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Manchester United’ı, Cluj’u, Braga’yı mağlup ettik ve buraya gelmeyi hak ettik. Son olarak Schalke 04'le karşı karşıya geldik. Bazıları o maçtan da çekiniyordu. Schalke’nin bizi yeneceğini düşünüyordu. Burada oynadığımız maç 1-1 sona erdi. Ama deplasmanda iyi bir iş yaptık ve kazandık. Rahat bir şekilde kendi oyunumuzu oynadık ve iyi iş çıkardık. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık. Allah’a şükrediyorum o maçı kazanmamızı sağladığı için. Şimdi önümüzde iki Real Madrid maçı var. Onları çok iyi tanıyoruz. Jose Mourinho’yu, oyuncularını çok iyi biliyoruz. Onlarla geçtiğimiz sezon öncesinde özel maçta da karşı karşıya geldik. 2-1 kaybetmemize rağmen o maçta çok iyi oynadık. Çok zor olacak ama sadece bizim için değil. İki takım için de çok zor olacak. Real Madrid’e saygı duyuyoruz. Onlardan çekinmiyoruz. Bizim gibi onlar da çok iyi oyunculara sahip. Bizim de çok iyi oyuncularımız var. Ben inanıyorum. İyi konsantre olup, baskıdan uzak bir şekilde orada futbolumuzu oynamalıyız” şeklinde konuştu.
"HASAN ŞAŞ'A BENZİYORUM"
Teknik direktör Fatih Terim’i gün geçtikçe daha yakından tanıdığını söyleyen Eboue, “Herkesin bir karakteri vardır. Teknik direktörümüzün de var. Çok iyi biri ve işini gerçekten çok seviyor. Aynı benim gibi. Ben de oynarken farklı biri oluyorum. Saha içinde aynı Emmanuel Eboue olmuyor. Çünkü bu benim işim. Her zaman konsantre ve ciddiyim. Suratımı gördüğünüzde korkabilirsiniz. Endişeli değilim. Aslında biraz da yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş’a da benziyorum. O da maç sırasında benim gibi. Ama o da çok iyi biri. Herkese oldukça açık insanlar. Bir problemimiz olduğunda hemen yardımcı oluyorlar. Fatih Terim hepimize oğlu gibi davranıyor. Biz de onu babamız gibi görüyoruz. Her zaman bizimle birlikte. Hatta bizimle ailesinden daha fazla zaman geçiriyor. Ona çok saygı duyuyoruz. O bizim sahada elimizden gelenin en iyisini vermemizi istiyor. Galatasaray için en iyisini yapmamızı istiyor. Biz onunla çok mutluyuz ve umuyorum bu sezon kulübümüze bir kupa daha kazandıracağız” diye konuştu.

"GALATASARAY TARAFTARI GİBİSİNİ GÖRMEDİM"

Sarı-kırmızılı taraftarlar hakkında da konuşan Emmanuel Eboue, “Dürüst olmak gerekirse bizim taraftarımız gibisini daha önce hiç görmedim. Kardeşim bazı maçlarımızı izlemeye geliyor. Taraftarlarımızın devamlı bağırdığını görünce bazen çekiniyor. Bana ‘Bu ne’ diyor. Ben de ona burada futbolu çok sevdiklerini söylüyorum. Futbol için her şeyi yapabilirler. Onlar inanılmaz. Her zaman bizimle birlikteler. Bu nedenle çok mutluyum. Çin’e, Japonya’ya, nereye gidersek gidelim bizimle birlikte oluyorlar. Onlara teşekkür ediyorum ve her zaman gelip bizi desteklemelerini istiyorum. Her zaman şunu söylüyorum. Galatasaray sadece futbolculardan oluşmuyor. Taraftardan, başkandan, yöneticilerden, oyunculardan, hocamızdan, teknik heyetten herkesten oluşan bir aile Galatasaray. Her zaman gelip bizi desteklemelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.