1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Polonya, Suudi Arabistan'ı 2 golle devirdi

Polonya, Suudi Arabistan'ı 2 golle devirdi

Dünya Kupası'nda günün ikinci maçında Polonya Suudi Arabistan'ı 2-0 mağlup etti. İlk maçta Arjantin'i 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan Polonya karşısında sahadan eli boş ayrıldı.

A+A-

2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin'i yenerek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan, ikinci maçta Polonya’ya 2-0 kaybetti.

Al Rayyan kentindeki Education City Stadı'nda oynanan maçta 40. dakikada Zielinski ile 1-0 öne geçen Polonya ikinci yarıda da Suudi defansının büyük hatası sonrası Lewandowski ike golü buldu.

LEWANDOWSKİ’DEN İLK DÜNYA KUPASI GOLÜ

82’de ağları havalandıran Robert Lewandowski Dünya Kupası’ndaki ilk golüyle tanıştı. Lewa kariyerinin ilk Dünya Kupası golünü, turnuvadaki 5. maçında buldu.

Suudi Arabistan’ın ilk yarıda 1 penaltıdan yararlanamadığı maçta 3 puan Polonya’nın oldu. Bu sonucun ardından ilk maçta Meksika ile 0-0 berabere kalan Polonya 4 puana ulaştı, Suudi Arabistan ise Arjantin galibiyetinden aldığı 3 puanda kaldı. Grupta son maçlarda averaj hesapları yapılması kaçınılmaz.

C Grubunda bir sonraki maçta Polonya Arjantin ile, Suudi Arabistan ise Meksika ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 30 Kasım’da oynanacak.

Dünya Kupası 2022'de günün sonuçları:

D GRUBU / Tunus 0-1 Avustralya
D GRUBU / Fransa 2-1 Danimarka 
C GRUBU / Arjantin 0-0 Meksika 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.