1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Okula giderken çukura düştü

Okula giderken çukura düştü

Eyüp’te okula giden 13 yaşındaki genç kız, aniden çöken kaldırım nedeniyle oluşan çukura düştü. Neye uğradığını şaşıran genç kız, çukurdan itfaiye vinci ile kurtarıldı.

A+A-

İstanbul Eyüp ilçesinde sabah saatlerinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Karadolap mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi'nde okula gitmek için babaannesi ile birlikte yürüyen 13 yaşındaki Melis Altın, aniden çöken kaldırım nedeniyle oluşan çukura düştü.

Kılıçarslan İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Altın'ın yardımına çevredeki vatandaşlar ve esnaf koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun süre Melis’i çukurdan çıkarmak için çalıştı. Yarım saat süren uğraşlar sonrasında itfaiye ekipleri, genç kıza ip uzatarak beline bağlamasını istedi. Kendisine uzatılan ipi beline bağlayan 13 yaşındaki Melis vinçle düştüğü çukurdan çıkarıldı. Çukurdan çıkarılan Melis’e ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan 112 acil servis ekipleri yaptı. Melis Altın daha sonra Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Altın’ın durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Çöken çukur belediye ekipleri tarafından tekrar kapatılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.