1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Öğrencilerin ilğinç etkinliği

Öğrencilerin ilğinç etkinliği

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Özel Çağlayan Gülaydın Mirkelam Koleji ve kardeş okulu Hatice-Sadık Fincan İlköğretim Okulu öğrencileri, ilginç bir etkinliğe imza attı.

A+A-

Öğrenciler, Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde dilek fenerlerinin üzerine yazdıkları mesajları gökyüzüne bıraktı.

Özel Çağlayan Gülaydın Mirkelam Müdürü Muzaffer Güler,
Kutlu Doğum etkinliği olarak kardeş okul Hatice-Sadık Fincan İlköğretim Okulu ile böyle bir farklı etkinlik düşündüklerini söyledi. Öğrencilerin dilek fenerleri ile Hz. Muhammed (sav)’e mesajlarını yazıp gökyüzüne bıraktılarını anlatan Güler, "Öğrencilere Peygamberimiz'i tanıtmak için yaptığımız bu etkinlik güzel oldu." dedi.

Hatice- Sadık Fincan İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Savaş ise Kutlu Doğum Haftası'nı kardeş okul ile kutlamayı planladıklarını ifade ederek, "Öğrenciler ve öğrenci velileri ile beraber dilek fenerleri ile Efendimiz (sav)'e mesaj göndermeye çalışıyoruz. Kutlu Doğum'un tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını, dünyada İslam âlemine barış ve mutluluk getirmesini Yüce Rabb'imizden temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

Programda öğrencilere okul önünde lokum ve gülsuyu dağıtıldı. Dilek fenerlerinin gökyüzüne bırakılması ile program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.