1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nuri'nin favorisi Galatasaray

Nuri'nin favorisi Galatasaray

A Milli takımımızın ve Borussia Dortmund'un yıldız orta saha oyuncusu Nuri Şahin, bu akşam oynanacak olan Schalke 04 - Galatasaray karşılaşmasını ve Galatasaray'ın tur şansını değerlendirdi

A+A-

Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ı turun favorisi olarak gördüğünü belirten Nuri, Schalke'nin ise oldukça kuvvetli bir takım olduğunu belirtti. Hafta sonunda oynanan Ruhr derbisinde Schalke'ye karşı  forma giyen temsilcimiz, Huntelaar'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu ve cumartesi günkü maçta oyundan alınana kadar etkili bir performans sergileyerek kendilerine oldukça zor anlar yaşattığını söyledi. Bu yüzden Hollandalı oyuncunun bu akşamki maçta oynamayacak olmasının, Sarı Kırmızılar için önemli bir avantaj olduğunu da sözlerine ekledi.

Schalke'nin oldukça kuvvetli bir hücum hattına sahip olduğunun altını çizen milli oyuncu, defans hattının ise hücüma oranla daha zayıf olduğunu belirtti. Jones'un oynayamacak oluşunun da Schalke takım savunmasını kötü etkileyebileceğini söyleyen Nuri, bu durumun Galatasaray'a avantaj kazandırabileceğini belirtti.

Son zamanlarda eleştirilerin odağındaki isim Hamit Altıntop'la ilgili düşüncelerini de açıklayan tecrübeli orta saha oyuncusu, taraftarların böyle günlerde oyuncularına daha çok sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.