1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Moussa Sow'a servet

Moussa Sow'a servet

Katarlılar menacerler aracılığı ile Fenerbahçe'nin kapısını çaldı, Sow için tam 25 milyon Euro'yu (57 milyon TL) gözden çıkardı

A+A-

Fenerbahçe’ye Katar’dan astronomik teklif... 2022’deki Dünya Kupası öncesinde yıldız oyuncuları transfer ederek futbola olan ilgiyi artırmayı hedefleyen ve Raul Gonzales’i de kadrosunda bulunduran, ülkenin petrol zengini kulüplerinden Al Sadd, Sow için 25 milyon Euro’yu (57 milyon TL) gözden çıkardı. Menacerler aracılığı ile ulaştırılan bu öneri Fenerbahçe’de yankı buldu. 10 Milyon Euro’ya (23 milyon TL) alınan Senegalli’yi normal şartlarda satmayı düşünmeyen başkan Aziz Yıldırım’ın rakam ancak 30 milyon Euro’ya (69 milyon TL) yükselirse bu teklifi gündemine alacağı edinilen bilgiler arasında. Yıldırım buradan gelecek paranın adresini de şimdiden belirledi: Emmanuel Emenike.

BUKHAROV DA GÜNDEMDE

Malum sürecin devamında Spartak Moskova’ya giden Nijeryalı, başkan Aziz Yıldırım’ın hâlâ aklındaki öncelikli isim. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın istediği golcünün de Fenerbahçe’ye dönmeyi çok arzu ettiği biliniyor. Bu arada Sarı-Lacivertliler’in Rusya pazarında ilgilendiği bir başka oyuncu daha var. Zenit’te forma giyen 28 yaşındaki forvet Aleksandr Bukharov’un sezon sonu için şartlarının araştırıldığı ve transfer döneminde konunun tekrar masaya yatırılacağı vurgulandı. Bukharov, Zenit’te fazla şans bulamadığı için Avrupa’ya yakın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.