1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mourinho'dan Galatasaray açıklaması

Mourinho'dan Galatasaray açıklaması

Real Madrid teknik direktorü Jose Mourinho, Galatasaray ve Kayseri hakkında çok önemli açiklamalarda bulundu

A+A-

Real Madrid televizyonuna konuşan Mourinho roportajin tamamına yakınını Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya ayırdı. Galatasaray, Fatih Terim ve Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarfeden Portekizli hoca, Real Madridli taraftarlara; "Turu geçmek o kadar kolay olmayacak" uyarısı yaptı.

Real Madrid'in çeyrek finale kalmak ile yetinmeyeceginin altını çizen tecrübeli hoca, çeyrek finale kalan tüm takımların hakederek buraya geldiğini hatırlatarak Galatasaray'ın da şampiyon olmuş bu takımlardan biri olduğunu, bu takımın sadece gruplardan çıkarak değil bir eleme maçı da oynayarak karşılarına çıktığını hatırlattı.

Portekizli teknik adam Galatasaraylı oyuncular hakkında da övgü dolu sözler ederek Türkiye'ye gittiğini ve Galatasaray maçını izlerken eski dostlarla da hasret giderdiğini belirtti. Galatasaray'da sampiyonlar ligini iyi bilen bir Drogba'nın bir Sneijder'in, dünyanin en iyi takimlarinda oynamis, eski Arsenalli Eboue,Juventuslu Melo,Liverpoollu Riera ve Laziolu Muslera'nın bulunduğuna dikkat çeken Mourinho, "Bunların da başında Türkiye'nin en tecrübeli hocası Fatih Terim var, Terim aynı zamanda Italya'da da çalışmış bir teknik adam, Manchester United ve Borussia Dordmund maçları ne kadar zor olduysa Galatasaray maçı da zor olacak" açıklaması yaptı.

Jose Mourinho Türkiye'ye Galatasaray maçını izlemek için Kayseri kentine gittiğini de vurgulayarak; "Bu maç İstanbul'dan 700 km uzaklıkta olmasına rağmen stadda 15 bin sarı-kırmızı taraftarın olduğuna şahit oldum, iki karşılaşma da zor geçecek onlardan az bir avantajimiz var" dedi. Mourinho Drogba'ya da ayrı bir sayfa açarak bu oyuncunun isminden de büyük başka bir gezegenden biri olduğunu ve bu futbolcuya karşı çok özel duygular beslediğini ifade etti. Mourinho, Fatih Terim ile futboldan öte ayrı bir dostluğu olduğuna da işaret ederek, Ferguson ile olan özel dostlugunun bu hocayla da yasadığını, Terim'in kendisine bir jest yaparak Kayserispor maçı öncesi kendisini soyunma odasına alarak Galatasaraylı oyuncularla selamlaştırdığını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.