1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Mourinho dönmeyecek"

"Mourinho dönmeyecek"

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun "Geçmişte çalıştırdığım bir kulübe dönebilirim" demesi üzerine, gözler Chelsea ve Inter'e çevrildi. Inter Başkanı Massimo Moratti iddialara net bir yanıt verdi

A+A-

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun; "Geçmişte çalıştırdığım bir kulübe dönebilirim" demesi üzerine, gözler Chelsea ve Inter'e çevrildi. Chelsea cephesi sessizliğini koruyor. Inter Başkanı Massimo Moratti ise Mourinho’nun kulübe dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Tüm göstergeler, Jose Mourinho ile Real Madrid'in yollarının sezon sonunda ayrılacağına işaret ediyor.

Mourinho; "Ben maceracı biriyim. Ancak bu daha önce çalıştığım bir kulübe geri dönmeyeceğim anlamına gelmez" deyince, gözler Chelsea ve Inter'e çevrildi. Sezon bitiminde Rafael Benitez ile bağlarını koparacak Chelsea'nin, Mourinho’nun dönüşüne çok sıcak baktığı biliniyor. Inter Başkanı Massimo Moratti ise net bir dille, Portekizli teknik adamın kulübe geri dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Inter başkanı; "Mourinho ile sık sık görüşüyoruz. Ancak şu anda Inter'e dönmesi için koşullar uygun değil" diye konuştu. Moratti, gelecek sezon da yollarına genç teknik adam Andrea Stramaccioni ile devam edecekleri sinyali de verdi. Jose Mourinho, Inter ile 2010 yılında Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.