1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Melo, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir.

Melo, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir.

Gaziantep maçında çift sarı kartla oyundan çıkartılan Melo, Fenerbahçe derbisinde yer almayabilir.

A+A-

 

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ın Gaziantepspor'u konuk ettiği mücadelenin 82. dakikasında çift sarı kart görerek oyundan ihraç edilen Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızının cezasının bir maçla sınırlı kalmayacağı iddia edildi! 
 
Rakibine yaptığı faulden dolayı çift sarı kartla oyundan atılan Melo'nun ihraç sonrası hakeme hakaret ettiği ve Suat Aslanboğa'nın da bu ifadelere raporunda yer verdiği öğrenildi. Melo'nun ihraç sonrası eyleminden dolayı ağır ceza alabileceği iddia edildi. 
 
Minumum 2 veya 3 maç ceza alması beklenen Sambacı, bu durumda Fenerbahçe derbisinde takımındaki yerini alamayacak. 
 
"ENGİN'İN YAPTIĞI DA MELO'NUN YAPTIĞI DA DOĞRU DEĞİL" 
 
Gaziantepspor karşısında kırmızı kart gören Felipe Melo ile sarı kart gören Engin Baytar'a uyarısı olup olmayacağının sorulması üzerine Fatih Terim şu ifadeleri kullanmıştı: 
 
"Maçtan sonra konuşmadım. Genel olarak soyunma odasına gidip maçın değerlendirmesini yapmak benim çok uyguladığım bir yöntem değil. Yarın, öbür gün konuşacak çok zamanımız var. Melo'yu dördüncü hakem Koray Gençerler attırdı. Yüzde 100 de haklıydı. Arkadan çekme vardı. Engin'in yaptığı da Melo'nun yaptığı da doğru değil. Melo'nun ilk sarı kartı, atağa çıkarken hakeme çarpan ve rakibe giden bir toptan dolayı tepki nedeniyleydi. Ama her zaman saha içinde olamıyoruz. Engin ise sezon başında 11 maç ceza yedi. Artık cezasını çekmemeli. Bir daha ceza görmemeli. Hala onun tesiri altında hareket edilmemeli. Saha içinde cezası devam ettirilmemeli. Yaptığı doğru değil, asla tasvip etmiyorum. Yarın ikisiyle de konuşacağım. Ancak Engin'in de cezası bitti. Herkesin bundan haberi olsun" 
 
Sporx
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.