1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maliye Okulu Voleybol Takımı ES'ti Geçti

Maliye Okulu Voleybol Takımı ES'ti Geçti

İSTANBUL TVF 50.YIL SPOR SALONUNDA MALİYE OKULU RÜZGÂRI ES’Tİ…

A+A-

Erkekler Voleybol 3.Liginde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Maliye Okulu Spor Kulübü (MOSK), kendisini takip eden en yakın rakibi olan, grubun güçlü ekiplerinden Es Spor ile İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi içinde bulunan TVF 50.Yıl Voleybol Salonunda yapmış olduğu maçta 3-0 galip gelmeyi başardı.

Haftaya girilirken ikinci ile arasında bulunan bir puanlık farkı dörde çıkaran Maliye Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı ligin bitmesine bir hafta kala play-off’lara grup lideri olarak girmeyi garantilemiş oldu. Hedefini 1.Lig olarak belirleyen Maliye Okulu, bu yolda hiçbir engele takılmadan devam ediyor.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

Maça çok hızlı bir şekilde başlayan Maliye Okulu, birinci teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya da 16-8 önde girip, seti de rahat bir şekilde 25-16 aldı. İkinci sette rakibinin toparlanmasıyla beraber çekişmeli bir set yaşandı. Bir ara dört sayı geriye düşmesine rağmen, mezun oldukları okullarının voleybol takımına destek vermek için yurdun dört bir yanından bu önemli maç için İstanbul’a akın eden TAMTAM ların büyük desteğini arkasına alan Maliye Okulu voleybol takımı aradaki sayı farkını kapatıp setin sonlarında öne geçmeyi bildi. Son sayılardaki karşılıklı sayılar sonrasında ikinci seti de 26-24 kazanan Maliye Okulu rakibinin direncini de kırmış oldu. Üçüncü ve son sette ise rakibine 25-22 üstünlük sağlayan Maliye Okulu, almış olduğu bu galibiyet ile hem rakibine rövanşı vermemiş ve hem de ligin bitimine bir hafta kala aradaki puan farkını dörde çıkararak grubu lider bitirmeyi garantilemiş oldu.

Öte yandan, TVF 50.Yıl Voleybol Salonu renkli görüntülere de sahne oldu. Türkiye’nin değişik bölgelerinde bulunan maçı izlemeye gelen 150 Maliye Okulu Mezunlarının (TAMTAM) büyük rağbet gösterdiği maç boyunca yapılan tezahürat, kaşkol şov ve oyun havaları eşliğindeki oyunlar, göze hoş gelen bir voleybol şöleni oluşturdu.

Mezunlarının yapmış oldukları bu voleybol şölenine karşılık, 3-0’lık net bir galibiyet alarak onlara büyük bir sevinç yaşatan Maliye Okulu Erkek Voleybol takımı, ligin son haftasında karşılaşacağı Boyabat Kale Voleybol takımı ile Ankara Beştepe Spor Salonunda yapacağı maçta almayı planladığı 3 puan ile birlikte 42 puana ulaşıp play-off öncesinde morallerini en üst düzeyde tutmak istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.