1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maliye Okulu Gebze'de şenlendi

Maliye Okulu Gebze'de şenlendi

Maliye Okulu Spor Kulübü Voleybol Takımı 3 hafta aradan sonra Kocaeli deplasmanında rakibi Gebzespor Voleybol takımını rahat bir oyunla 3-0 yendi.

A+A-

Erkekler Voleybol 3.Lig (B) Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Maliye Okulu Spor Kulübü Voleybol Takımı 3 hafta aradan sonra Kocaeli deplasmanında rakibi Gebzespor Voleybol takımını rahat bir oyunla 3-0 yendi.

Maça Murat, Aydın, Kemal, Caner, Burak, Mahir (L) (Mevlüt, Bektaş, Gökalp, Tolga) altılısı ile başlayan Maliye Okulu Spor Kulübü Voleybol Takımı, Ankara, İstanbul, Afyon, Balıkesir, Kocaeli, Çorum ve diğer illerden gelen yaklaşık 100’e yakın MOSK taraftarı TAMTAM’ların da yoğun desteğini arkasına alarak ilk seti rahat bir oyunla 25-13 aldı.

İkinci ve üçüncü setlerde de rahat oyununu sürdüren Maliye Okulu, bu setleri de 25-19 ve 25-16 almayı başardı. Bu sonuçla beraber, Maliye Okulu ligin bitmesine 3 hafta kala geride kalan 13 haftada yapmış olduğu 12 maçta 11’inci galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda bir engeli dahaBu arada, takımını hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftar grubu TAMTAM’lar ise yapmış oldukları hem atkı şov hem de Ankara oyun havaları eşliğindeki oyunları ile Kocaeli’nde tribünleri şenlendirmeyi ihmal etmedi.

(B) Grubunda bir maç eksiği ile Es Spor Kulübü voleybol takımının 2 puan gerisinde 2’nci sırada yer alan Maliye Okulu, Es Spor’un maç yapmadan bay olarak geçireceği önümüzdeki haftayı kendi sahasında yapacağı Alaplı maçından almayı planladığı 3 puan ile birlikte 10 Mart 2013 tarihinde İstanbul’da Es Spor Voleybol takımı ile yapacağı kritik maça grup lideri olarak çıkmayı hedefliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.