1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Madrid beni iyi tanır'

'Madrid beni iyi tanır'

Drogba, “Real Madrid eşleşmesi benim için çok özel iki maça sahne olacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı Bernabeu'da Real Madrid'e karşı oynamış, bir de gol atmıştım” dedi

A+A-

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Drogba, Galatasaray Dergisi’nin Nisan sayısına özel bir röportaj verdi. 35’lik futbolcu, “Real Madrid eşleşmesi benim için çok özel iki maça sahne olacak. Şampiyonlar Ligi kariyerimdeki ilk maçı Bernabeu’da Real Madrid’e karşı oynamıştım. O günü asla unutmayacağım. Karşımızda Galacticos vardı. Ben bir gol atmıştım. Ama maçı 4-2 kaybetmiştik. Yine de Şampiyonlar Ligi ile aramızdaki özel ilişkinin başlaması açısından önemliydi” dedi. Hâlâ en iyi performansı veremediğini, ancak gelecek sezon kesinlikle farklı bir hikaye olacağını kaydeden Drogba, “Burak ile birlikte oynamayı seviyorum. Ben onun stilini daha fazla gol atmak ve maçları kazanmak için öğrenmek zorundayım. O gerçekten çok kaliteli bir golcü” ifadesini kullandı.

‘TERİM İLETİŞİMİ SEVİYOR’

Fatih Terim’e de övgüler yağdıran Drogba, “Oyuncularına çok ama çok yakın bir teknik adam. Onlarla iletişim kurmayı seviyor, hepimizle sürekli konuşuyor. Futbolda psikolojik faktörler oldukça değerli bir yer tutuyor. Fatih Terim’in öğrencilerine yakın davranması çok önemli” açıklamasını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.