1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Kupayı alamazsa yollar ayrılabilir"

"Kupayı alamazsa yollar ayrılabilir"

Real Madrid'in eski oyuncularından Helguera, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanamadıkları takdirde, Mourinho'nun takımdan ayrılacağını iddia etti

A+A-

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun adı, bir süredir başka takımlarla anılıyor. Takım kaptanları Iker Casillas ve Sergio Ramos'un yanı sıra, taraftarla da arasına kara kedi giren Mourinho’nun, gelecek sezon Manchester City , Chelsea ya da Paris Saint-Germain'in başına geçeceği iddialarının ardı arkası kesilmiyor.
Dedikoduların giderek arttığı bir ortamda, Portekizli teknik adamın akıbeti hakkında yorum yapan son isim, Real Madrid'in eski oyuncularından Ivan Helguera oldu.
Helguera, Mourinho'nun Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olamaması halinde, kulüpten ayrılacağını dile getirdi. İspanyol haber ajansına konuşan Helguera; "Son dönemde yaşananlar göz önüne alındığında, Mourinho'nun ayrılacağını düşünüyorum. Aslında geleceği Şampiyonlar Ligi'ndeki duruma bağlı. Kupayı alırsa belki kalmak ister ya da kalması yolunda taleple karşılaşabilir. Ama sadece Mourinho değil; kulüp de bu birliktelikten biraz yorulmuş gibi görünüyor. Mourinho 2 yıldır burada ve Real Madrid'in teknik direktörü olmak zor bir iş" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun, Real Madrid'le, 2016 haziranına dek sözleşmesi bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.