1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kulüplerden ortak açıklama

Kulüplerden ortak açıklama

Beşiktaş ve Galatasaray Kulüpleri, pazar günü oynanan Tekerlekli Sandalye Basketbol maçında çıkan olaylarla ilgili ortak açıklama yaptı

A+A-

İşte iki kulübün ortak açıklaması:

Geride bıraktığımız Pazar günü Galatasaray – Beşiktaş arasındaki Tekerlekli Sandalye Basketbol maçında meydana gelen vahim olaylar gerek kulüplerimiz gerekse spor dünyamız açısından çok acı bir örnek oluşturmaktadır.

Her iki kulübün yöneticileri olarak öncelikle sporcu kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayların meydana gelmiş olmasından büyük bir üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Türkiye’de yaşayan 7,5 milyonu aşkın engelli vatandaşımıza yeni bir imkan yaratmak için her 2 kulübümüzün bu branşımıza verdiği destek ve çabalar ortadadır. Kulüp yönetimleri olarak böylesine ulvi amaçlar için emek verirken olayları kimin tırmandırdığına, kimin çıkardığına, kimin hangi noktaya getirdiğine bakma lüksümüz yoktur. Kaldı ki, Galatasaray yönetimi kendilerine yakışan bir duyarlılıkla bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı teminatını vermişlerdir. Bu yaşananların Türk sporunda bir kez daha oluşmaması için tüm sağduyu sahibi taraftarlarımıza ve emniyet güçlerine büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir.

Avrupa Spor Başkenti olmuş bir kentimiz ve Olimpiyatların en güçlü adayı olan ülkemiz adına sporumuza dostluk, saygı ve fair-play anlayışını yeniden hakim kılmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.