1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Kral'ın dönüşü

'Kral'ın dönüşü

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, sahasında MP Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılı ekip 'Kral' lakaplı futbolcusu Burak Yılmaz'ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği MP Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti ve 3 puanı alarak rakipleriyle arasındaki puan farkının kapanmasına izin vermedi.Sarı-Kırmızılı ekip bu sonuçla puanını 40'a yükseltirken, zirve yarışını sürdürmek isteyen MP Antalyaspor 33 puanda kaldı.

Maçtan notlar

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor’u konuk eden Galatasaray’ın kadrosunda önemli değişiklikler dikkati çekti. Teknik direktör Fatih Terim, son oynanan Bursaspor maçının ilk 11’ine göre Medical Park Antalyaspor karşısına 4 değişiklikle çıktı.Sarı-kırmızılı teknik adam, Bursaspor maçının ilk 11’inde yer alan Johan Elmander, Umut Bulut, Emre Çolak ve Engin Baytar’ı, Medical Park Antalyaspor karşısında ilk 11’de sahaya sürmedi. Umut Bulut, Emre Çolak ve Engin Baytar yedekler arasında bulunurken, Elmander ise kadroya giremedi. Bu oyuncuların yerine Sneijder, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Amrabat kadroya girdiler.

Sneijder ilk 11’de

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Medical Park Antalyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı formayı ilk kez Beşiktaş derbisinde giyen ve ikinci yarı oyuna dahil olan Sneijder, Bursaspor maçına da yedekler arasında başladıktan sonra Medical Park Antalyaspor mücadelesiyle ilk kez ilk 11’de yer aldı. Hollandalı futbolcu, maç öncesi ısınma bölümünde taraftarların tezahüratları üzerine her iki kale arkası tribününe de giderek "Üçlü" çektirdi.

Burak Yılmaz, 2 maç aradan sonra şans buldu

Son iki maçta forma şansı bulamayan Burak Yılmaz, Medical Park Antalyaspor mücadelesinde yeniden formasına kavuştu. Golcü oyuncu, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarının yedekleri arasında olmasına karşın sahaya çıkamadı, ancak Medical Park Antalyaspor maçının ilk 11’inde şans buldu.

Hamit cezasını doldurdu ve takımdaki yerini aldı

Beşiktaş derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hamit Altıntop, bir maç aradan sonra yeniden takıma döndü. Cezası nedeniyle son yapılan Bursaspor karşılaşmasında oynayamayan Hamit, Medical Park Antalyaspor maçının ilk 11’inde yer aldı.

Eboue, kadroda yok

Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Fildişi Sahili’nin formasını giyen Emmanuel Eboue, dönüşünde kendisine kadroda yer bulamadı. Savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu ile devam eden Fatih Terim, Medical Park Antalyaspor maçında bu mevkide değişikliğe gitmedi. Eboue, sarı-kırmızılı formayla ligde son olarak 17. haftadaki Trabzonsor maçında sahaya çıkmış ve son oynanan 3 maçta milli takımda bulunması nedeniyle forma giyememişti.

Drogba, Türk Telekom Arena’da

Galatasaray’ın yeni transferi Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba, Türk Telekom Arena’da Medical Park Antalyaspor maçını izledi. Karşılaşmayı izlemek üzere stada gelen Drogba, kulüp başkanı Ünal Aysal’ın locasından mücadeleyi takip etti. Başkan Aysal’ın yanında oturan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, maç öncesi kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlarını el sallayarak selamladı.Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar ise Drogba için stat tribünlerine, "Şimdi sen ’yeniden’, aslan gibi savaş Didier Drogba" ve "Alınacak bütün kupalara atıyoruz bir gol daha! Hoşgeldin Didier Drogba" yazılı dev pankartlar astılar.

Selçuk İnan 28. doğum gününü kutladı

Galatasaray takımının başarılı oyuncusu Selçuk İnan, 28. doğum gününü kutladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, 10 Şubat 1985 doğumlu oyuncu için pasta kesildiği, takım arkadaşları ve çalışanların kendisini kutladığı bildirildi.

GS Store’a büyük ilgi

Sneijder ve Drogba transferleriyle büyük coşku yaşayan Galatasaray taraftarları, kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazaya adeta akın etti. Türk Telekom Arena’nın hemen yanında bulunan GS Store mağazasına maçın başlamasından saatler önce gelmeyen başlayan taraftarlar, özellikle Sneijder ve Drogba’nın formalarına büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi mağazayı tıklım tıklım dolduran taraftarların, formalara isim yazdırılan bölümde ve kasalarda uzun kuyruklar oluşturdukları görüldü.

Diyarbakırspor’a destek

Galatasaray taraftarları, yaşanılan mali sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Diyarbakırspor’a destek verdi. Taraftarların tribüne astıkları dev pankartta, "Dayan DiyarbakırSPOR kardeşliktir" ifadeleri yer aldı.

Taraftarlar yalnız bırakmadı

Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçında Türk Telekom Arena tribünleri büyük ölçüde doldu. Maç öncesi tezahüratlar yaparak takımlarına destek veren Galatasaray taraftarları, oyuncuları da tek tek tribünlere çağırdılar. Öte yandan, yaklaşık 1000 kişilik Medical Park Antalyasporlu taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına tezahüratlarda bulundular. Ayrıca, vefat eden eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanlarından Doğan Andaç için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.