1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Konya'daki zanlıyı çırılçıplak soyup dövdüler

Konya'daki zanlıyı çırılçıplak soyup dövdüler

Trafodan kablo çalmaya çalışan hırsızlardan birini yakalayan köy ahalisi, zanlıyı çırılçıplak soyup dövdü

A+A-

Olay, dün Konya'nın merkez Meram İlçesi Kaşınhanı Mahallesi’nde meydana geldi. 38 yaşındaki A.A., 42 EC 916 plakalı kamyonetiyle, yanında bulunan arkadaşları 38 yaşındaki A.G. ve 47 yaşındaki M.Ş. ile bir tarlaya gelerek, iddiaya göre tarla sulanmasında kullanılan elektrik trafosunu asılı olduğu direkten söktü.

Trafonun içerisinde bulunan 180 kilo ağırlığında 10 bin lira değerinde bakır kabloları çalan 3 kişi, tarla sahipleri tarafından fark edildi. Bunun üzerine tarla sahipleri 3 kişiye müdahale etti. Hırsızlık olayını duyan mahalle sakinleri de tarlaya koştu. Mahalle sakinleri, şüphelileri linç etmek isterken, A.G. ve M.Ş. ellerinden kurtulup kaçtı.

MAHALLELİ HIRSIZI LİNÇ ETTİ

Kaçamayan sürücü A.A. da elbiseleri çıkartıldıktan sonra çırılçıplak dövüldü. Bir ara baygınlık geçiren A.A., yere yığıldı. Bu kez de mahalle sakinleri kürek ve sopalarla kamyonete hasar verdi. Bir anlık boşluktan faydalanan A.A., kamyonetine binip hızla uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin polise haber vermesi üzerine ise kısa süre sonra yakalandı. Kaçan A.G. ve M.Ş. de polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve kırıklar oluşan A.A., hastane de tedavi altına alındı. Diğer 2 kişi de sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.