1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kırmızı kart gösteren hakemi hastanelik ettiler

Kırmızı kart gösteren hakemi hastanelik ettiler

Amatör maçta kırmızı kart gösteren hakem, yediği yumruklarla hastanelik oldu

A+A-

Ankara'da Birinci Amatör Küme'de Play-Off'a yükselme maçında Yolspor ile Polatlıspor arasında oynanan maçı yöneten orta hakem, gösterdiği kırmızı kart sonucu tepki gösteren takımın futbolcularından yediği yumruklar sonucu hastanelik oldu.

Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde bulunan 19 Mayıs Dış Sahası'nda Yolspor ile Polatlıspor arasında oynanan karşılaşmanın 33'üncü dakikasında Polatlıspor'lu bir futbolcu, rakibi ile ikili mücadelesinde sert bir harekette bulundu. 

Maçın hakemi Barış Saka ise bu pozisyonda Polatlıspor'lu futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kart kararına büyük tepki gösteren Polatlıspor'lu futbolcu ile takım arkadaşları, orta hakem Barış Saka'nın üzerine yürüdü.

Futbolculardan yediği yumruk sonucu yere yığılan hakem Saka, bir süre yerden kalkamadı. Daha sonra güçlükle kalkan hakem Saka, maçı tatil eden düdüğü çaldı. Hakemin bu kararı sonucu tepkilerini sürdüren futbolcular, yeniden üzerine yürüdü. 

Aldığı darbeler sonucu bir kez daha yere yığılan maçın hakemi Barış Saka, uzun süre yerden kalkamadı. Bir anda gelişen olay sonrası saha görevlileri ile polis olaya müdahale edip futbolcuları güçlükle sakinleştirdi.

Futbolcular soyunma odasına götürülürken, 3 kez saldırıya uğrayıp şuurunu kaybettiği belirtilen maçın hakemi ise sahadan sedye ile taşındı. Hakem Barış Saka daha sonra istenen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.