1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Kim daha güçlü göreceğiz"

"Kim daha güçlü göreceğiz"

Hollandalı yıldız, “Marsilya maçını kazandıktan sonra mutluluktan o dansı yapmıştım. Şimdi Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım pazar günü galibiyetten sonra daha fazla dans yaparız” dedi

A+A-

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt TRT Spor’da yayınlanan Futbol Ateşi programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, Arena’daki derbiyi sabırsızlıkla beklediğini belirterek, “Bu sezon başında Süper Kupa Finali’nde oynadım, fakat derbi karşılaşmalarına alışkın bir oyuncuyum. Hollanda’da büyük bir derbi olan Ajax-Feyenord İngiltere’de Liverpool-Everton ya da Liverpool-Manchester United maçlarında oynadım. Gerçekten çok zevk aldığım maçlar olduğunu söylemek isterim. Bu maçları mutlaka kazanmayı düşünürsünüz. Derbi maçlarda gol attığım zaman çok güzel duygulara sahip oluyorum, servet gibi bir şey bu. Bu tür maçları kazanırken takıma gol atarak yardımcı olmak çok önemli” dedi. 

‘Önemini biliyorum’

Arena’dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerinin altını çizen Kuyt, “Bu tür önemli maçların nasıl olduğunu herkes bilir. Eğer ki dışarıdan bakmam gerekirse bu maçın bizim taraftarlarımız ve ülke açısından ne kadar önemli olduğunu görebiliyorum. Kendime güveniyorum. Marsilya maçını kazandıktan sonra gruptan çıkmayı garantilediğimiz için mutluluktan Gangnam dansı yaptım. Aslına bakarsanız kameranın orada olduğunu bilmiyordum. Umarım pazar günkü galibiyetten sonra daha fazla dans ederiz” ifadelerini kullandı. Kuyt derbinin ligin ilk yarısı için final olduğunu da kaydederek, “Her hafta iyiye gidiyoruz. Sow ile iyi bir ikili olduk. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Pazar günü kimin daha iyi takım olduğu belli olur” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.