1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kanarya'da gündem: Zarate, Reyes, Olsson, Ziegler, Sneijder, Llorente

Kanarya'da gündem: Zarate, Reyes, Olsson, Ziegler, Sneijder, Llorente

Fenerbahçe yönetimi, yeni yıldızları kadrolarına katmak için dört koldan çalışıyor.

A+A-

İşte Fenerbahçe'nin gündemdeki oyuncularla ilgili son gelişmeler...

Mauro Zarate (Lazio)

Fenerbahçe’nin, tecrübeli forvetin peşinde olduğu biliniyor. İtalya’da Lazio forması giyen 25 yaşındaki forvet için Sarı-Lacivertliler’in temaslarını sürdürdüğü ve Lazio ile anlaşmaya çalıştığı konuşuluyor. Zaten Lazio yönetimi de, Kanarya’nın bu forvetle ilgilendiğini vurgulamış ve gelecek tekliflere göre görüşme masasına oturabileceklerinin altını çizmişti. Bonservisi 8 milyon Euro civarında olan Zarate’nin de, Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. 

Antonio Reyes (Sevilla)

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın en çok istediği isimlerin başında geliyor. İspanyol ekibi Sevilla’da forma giyen Reyes’i Türkiye’ye getirmek konusunda ikna çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ancak şu an için Reyes’le ilgili bazı pürüzlerin olduğu ve bu transferle ilgilenen yöneticilerin, bunları ortadan kaldırmak için gece gündüz çalıştıkları öğrenildi. Reyes’e maddi anlamda önemli imkanların sunulduğu, yıldız kanat oyuncusunun düşünmek için süre istediği ifade ediliyor. 

Jonas Olsson (W.Bromwich)

İngiltere Premier Ligi’nde West Bromwich Albion’da 2008’den beri forma giyen İsveçli savunma oyuncusu, Kanarya’nın defanstaki gücünü artırabilecek kalitede bir isim. İsveç Milli Takımı’nda 16 kez oynayan 29 yaşındaki futbolcu, Türkiye hakkında gereken bilgileri Galatasaraylı vatandaşı Johan Elmander’den aldı. Elmander’in, Türk futbolu hakkındaki olumlu paylaşımları, Olsson’un Fenerbahçe’ye sıcak bakmasını güçlendirmiş durumda. Görüşmeler sürüyor ancak kesin bir şey söylemek için erken gözüküyor.  

Reto Ziegler (S.Moskova)

Bonservisi Juventus’ta olan ancak kiralık olarak Rusya’nın Lokomotiv Moskova ekibinde forma giyen Reto Ziegler için Beşiktaş’ın ve bazı İtalyan takımları devrede... Ancak Ziegler’in ilk tercihinin, daha önce huzurlu bir ortam bulduğu Türkiye’den yana olduğu biliniyor. 26 yaşındaki tecrübeli solbekin, Rusya’da aradı ortamı bulamadığı bildirilirken, “Beni isteyen bir kulüp yok. Elbette Türkiye’ye dönmek isterim” 
dediği öğrenildi. 

Wesley Sneijder (İnter)

Hollandalı futbolcunun İtalyan temsilcisi İnter’deki geleceği merak konusu haline gelmiş durumda. Wesley Sneijder’in, yıllık 6.5 milyon Euro’luk geliriyle Milano ekibinde formasını tekrar giyip giymeyeceği hâlâ büyük bir soru işareti. Yıldız orta saha oyuncusunun, 
takımıyla antrenmanlara başladığı ama kendisine gelen teklifleri de değerlendireceği belirtildi. İngiltere’den Liverpool ile Manchester United, Türkiye’den de Fenerbahçe, Sneijder’le en çok ilgilenen kulüpler. 

Fernando Llorente (A.Bilbao)

Kanarya’nın listesinde olan isimlerden Athletic Bilbao’nun dev forveti Fernando Llorente’ye, İtalya’dan dev bir talip çıktı. Serie A’da son şampiyon Juventus’un, Llorente’yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği ve 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için tüm imkanları zorlayacağı ifade edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Llorente’yi serbest olarak kadrosuna katma düşüncesi de olan Juve’nin, bu işi devre arasında da bitirebileceği konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.