1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte UEFA'nın Cüneyt Çakır'a verdiği not!

İşte UEFA'nın Cüneyt Çakır'a verdiği not!

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur karşılaşmasında Manchester United-Real Madrid maçında Nani'yi kırmızı kartla oyun dışında bırakan Cüneyt Çakır'ın maç notu belli oldu

A+A-

 

Maçın 56. dakikasında Nani'nin Arbeloa'ya yaptığı müdahale sonrasında iki oyuncu da yerde kaldı. Cüneyt Çakır, Real Madrid lehine faul düdüğü çaldı. İki oyuncunun da tedavileri tamamlandıktan sonra Çakır, Portekizli Nani'ye kırmızı kartını çıkardı ve United 10 kişi kaldı. Bu dakikada Manchester yedek kulübesinden Çakır'a tepkiler yağarken, maç boyunca İngilizler ıslıklarıyla Çakır'ı protesto etti.

Maç sonunda Manchester United teknik direktörü Ferguson soyunma odasına giderken, Cüneyt Çakır'a sert sözler söyledi. Takım kaptanı defans oyuncusu Rio Ferdinand da yine 90 dakika sonunda soluğu Cüneyt Çakır'ın yanında aldı.

Ayrıca Ferguson maç sonu basın toplantısına da yardımcısını gönderdi.

UEFA ise maç sonu raporunu açıkladı ve Çakır'ın kararlarının arkasında olduğunu gösterdi.  Maçın gözlemcisi ve UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Çakır’ın yönetiminden memnun olduğunu söyledi. Ayrıca Collina’nın Cüneyt Çakır’a 8.2 not verdiği ve Çakır’ın yönetiminden memnun olduğu öğrenildi .

 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.