1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Icetanbul Açıldı

Icetanbul Açıldı

Türkiye'nin en büyük buz pisti 'Icetanbul' görkemli bir törenle açıldı. Otistik çocukların buz pateni gösterisi alkış topladı. Açılışa katılan şarkıcı Ozan Orhon hem kaydı hem şarkı söyledi.

A+A-

Beylikdüzü'nde 1000 metrekare büyüklüğündeki buz pisti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Icetanbul'un sahipleri ve çocuklar birlikte kesti. Açılış öncesi bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Böyle bir pist 3. bölgede yoktu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bize katkı koyacak bütün projelere desteğimizi veriyoruz. İstanbul büyümeye devam eden dünyanın nadide şehirlerinden bir tanesi. Fakat İstanbul'un içinde Beylikdüzü'de büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Planladığımız projeler tek tek hayata geçiyor. Beylikdüzü Spor Kompleksi bitmek üzere. Gürpınar Sahili güzelleşti. Şimdi orada uluslararası sörf yarışları düzenleyeceğiz. Beylikdüzü daha da gelişecek" dedi.

Açılışın ardından otistik çocuklar mini bir gösteri yaptı. Gösteri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Sanatçı Ozan Orhon'da piste inerek hem kaydı hem şarkı söyledi. Otistik çocukların ardından buz pateninde usta olan isimler sırasıyla gösteri yaptı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.