1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0

Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0

Süper Lig 2020-2021 sezonu 20. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği'ni ağırlayan Göztepe, 90 dakikanın sonunda 4-0'lık skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

A+A-

Karşılaşmanın 13. dakikada sol kanattan yapılan ortada İlker Karakaş'ın şutunda top yandan auta gitti.

18. Dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında ceza alanı içindeki Cherif Ndiaye'nin aktardığı topla buluşan Halil'in şutunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

25. Dakikada Göztepe öne geçti. Sağ kanattan Berkan'ın kullandığı köşe atışında ön direkte Zulj kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-0. İzlemek için tıklayın!

36. Dakikada sağ çapraz pozisyondaki Halil Akbunar'ın şutunda kaleci Nordfeldt meşin yuvarlağı kornere uzaklaştırdı.

45. Dakikada Göztepe skoru 2-0'a getirdi. Sol kanattan Halil'in ortasında ceza alanı içindeki Cherif Ndiaye yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-0. İzlemek için tıklayın!

45+2. Dakikada Göztepe farkı 3'e çıkardı. Piris da Motta'nın verdiği geri pasta araya giren Halil Akbunar, ceza sahasına girdikten sonra kaleciyi de çalımlayıp topu filelere gönderdi: 3-0. İzlemek için tıklayın!

53. Dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında Cherif Ndiaye'nin sağ kanattan yaptığı ortada müsait durumdaki Tripic'in yaptığı kötü vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

66. Dakikada Halil'in sol kanattan ceza alanına girdikten sonra aktardığı topla buluşan Cherif Ndiaye'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta çıktı.

71. Dakikada Göztepe farkı 4'e çıkardı. Kubilay'ın verdiği pasla topla buluşan Halil, ceza alanına girdikten sonra savunma oyuncularına rağmen yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi: 4-0. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmada başka gol olmayınca Göztepe, 3 puanı cebine koyarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından puanını 25'e yükselten ev sahibi Göztepe 9. sıraya yerleşirken, konuk ekip Gençlerbirliği ise 19 puanla kendisine 18. sırada yer buldu.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmalarında;
Kayserispor: 2 - Medipol Başakşehir FK: 0
Trabzonspor: 1 - İH Konyaspor: 0 (maç devam ediyor)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.