1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepe: 2 - DG Sivasspor: 1

Göztepe: 2 - DG Sivasspor: 1

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Göztepe, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti ve üst üste üçüncü galibiyetini aldı. İzmir ekibinde oyuna sonradan giren Jahovic ve Tijanic maçın kaderini değiştiren isimler oldu.

A+A-

Süper Lig 22. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayan Göztepe, son haftalardaki başarılı formunu sürdürerek taraftarı önünde sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Ligin ilk yarısında istikrarsız bir görüntü sergileyen Göztepe, sezonun ikinci bölümüne etkili başladı. Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor galibiyetleriyle küme düşme hattından uzaklaşan İzmir ekibi, formsuz Sivasspor’u da 2-1 yenerek yükselişini sürdürdü. Maçın 22. dakikasında Atınç Nukan’ın kafa golüyle 1-0 öne geçen Göztepe, Pedro Henrique’nin 50. dakikada penaltıdan attığı gole engel olamayınca skor 1-1’e geldi. Ancak oyuna sonradan giren Adis Jahovic’in 80. dakikadaki müthiş deparı ve asisti sonrası David Tijanic’in topu ağlarla buluşturmasıyla Göztepe maçı 2-1 kazandı.

Göztepe bu sonuçla puanını 24 yaparken Sivasspor 30 puanda kaldı. Göztepe bir sonraki maçında Başakşehir’e konuk olacak. Sivasspor ise, sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Süper Lig'de günün skorları:
Çaykur Rizespor: 0 - Antalyaspor: 0 (yarıda kaldı)
Kayserispor: 1 - Başakşehir FK: 0 
Trabzonspor: 1 - Giresunspor: 1
Fenerbahçe: 2 - Altay: 1 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.