1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepe: 0 - Trabzonspor: 1

Göztepe: 0 - Trabzonspor: 1

Ligde 21 maçtır yenilmeyen Trabzonspor, Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek seriyi 22 maça çıkardı. Trabzonspor lider geldiği İzmir'den haftayı lider tamamlamayı garantileyip döndü.

A+A-

Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan mücadeleyi bordo-mavili takım 1-0 kazanarak ligdeki yenilmezliğini 22 maça çıkardı.

İlk yarıda isabetli şut çekemeyen Trabzonspor’un galibiyet golü 56. dakikada Gervinho ile geldi. Fildişi yıldız bu sezon ligdeki 2. golünü atarak takımına çok önemli 3 puanı getirdi.

Göztepe 17 şut çekip sadece 3 isabet bulduğu mücadelenin ikinci yarısında Soner ile attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmazken; 86. dakikada Baku’nun ceza sahasındaki boş pozisyonda çektiği şut direği yalayıp auta gitti!

Göztepe-Trabzonspor maçının devre arasında olay

Bu sonucun ardından 18. sıradaki Göztepe 8 puanda kalırken, lider Trabzonspor da 24 puana yükseldi. Ligin 11. haftasında Göztepe, Alanyaspor ile deplasmanda; Trabzonspor da Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

Maçın 43. dakikasında Göztepe gole çok yaklaştı. Burekovic’in sol kanattan yaptığı ortada Jahovic savunmadan önce topa vurdu ancak istediği gibi yapamadığı vuruşun ardından top auta çıktı.

DEVRE ARASINDA OLAY ÇIKTI!

Hakemin ilk yarıyı bitiren düdüğü sonrasında iki takım arasında gerginlik yaşandı! Hamsik’in Atınç Nukan’ın itiraz ederken eline sert şekilde vurmasıyla olay çıktı!

Hamsik’e ilk tepki Arslanagic’ten gelirken iki takım oyuncuları arasından sinirler gerildi. Olayın yatışmasından sonra İrfan Can Eğribayat ile Hamsik sarı kart gördü.

SKORU GERVINHO DEĞİŞTİRDİ

Karşılaşmanın skoru 56. dakikada değişti! Abdülkadir Ömür’ün pasıyla topla buluşan Gervinho, sol çaprazdan ceza alanına girip vuruşunu yaptı ve yerden giden top Göztepe ağlarıyla buluştu. Trabzonspor yıldız futbolcusuyla 1-0 öne geçti.

SONER ATTI AMA BAYRAK KALKTI!

Dakikalar 79’u gösterdiğinde Göztepe topu filelere gönderdi ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı! Ceza sahasındaki seri paslaşmaların ardından Soner topu filelere gönderdi. Soner’in ilk şutunda top ofsayttaki Ndiaye’ye çarptığı için gol geçersiz sayıldı.

BAKU GOLE ÇOK YAKLAŞTI

86. dakikada Göztepe beraberlik golüne çok yaklaştı! Sol kanattan yapılan ortada Jahovic ön direğe hareketlendi, savunmanın müdahalesiyle top ceza sahası içerisinde boş olan Baku’nun önüne düştü. Oyuna 82’de giren Baku’nun sert şutu direğin dibinden auta çıktı.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Çaykur Rizespor: 2 - Kasımpaşa: 1
Konyaspor: 2 - Kayserispor: 0
Gaziantep FK: 1 - Giresunspor: 1

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Keçiörengücü: 3 - İstanbulspor: 2
Tuzlaspor: 0 - Bandırmaspor: 3
Boluspor: 1 - Menemenspor: 0
Samsunspor: 0 - BB Erzurumspor: 0

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.